Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışıyorum SSK var sadece suan Delta Hospital Esra hanıma gidiyorum ama kararsızım Maltepe çevresi bir hastane olmazsı lazım
merhaba, ben de maltepeyim ama medipol acibadem de nihal hanima gidiyorum. Çok olumlu bir doktor, tavsiye ederim.Arkadaslar bende maltepe civarında bakıyorum sizler bulmussunuzdur artık öneride bulunurmusunuz
Çalışıyorum SSK var sadece suan Delta Hospital Esra hanıma gidiyorum ama kararsızım Maltepe çevresi bir hastane olmazsı lazım
Hakan beyin ücreti fazlami banada onu önerdiler onu düşünüyordumDeltaya gidiyorsan hakan beye git o pahalı gelirse faruk beye ikiside iyi dr ikisinede gidiyorum :)))
Hakanda sgk gecmiyor 82 lira faruk da geçiyor o 40 mı neydi. Farukta iyi bir dr ama hakan hem iyi hem sezeryan olursan elimi hafiftir artık nedir ayıldıgın gbi ayaklanıyorsun sanki normal doğum yapmış gbiHakan beyin ücreti fazlami banada onu önerdiler onu düşünüyordum
Hadi ya ozaman onun doğum ucretide yüksektir....ilk defa duydum sigorta kiminde geçiyor kiminde gecmiyorHakanda sgk gecmiyor 82 lira faruk da geçiyor o 40 mı neydi. Farukta iyi bir dr ama hakan hem iyi hem sezeryan olursan elimi hafiftir artık nedir ayıldıgın gbi ayaklanıyorsun sanki normal doğum yapmış gbi
Yok doğum ucretı aynı sadece muaynede yuksek hakan bey cok yoğun bir dr sanırım birazda o yuzden onun ucretı farklı hoş sadece ucretı degıl odası ultrason makınası flnda farklı.Hadi ya ozaman onun doğum ucretide yüksektir....ilk defa duydum sigorta kiminde geçiyor kiminde gecmiyor
Benim suan gittiğim doktorda öyle diğer doktorlar 60 tl benimki 112 tl doğum ücreti aynı olsunda muayene çok önemli değil bide ben sezeryan istiyorum inş anlasiriz hakan beyleYok doğum ucretı aynı sadece muaynede yuksek hakan bey cok yoğun bir dr sanırım birazda o yuzden onun ucretı farklı hoş sadece ucretı degıl odası ultrason makınası flnda farklı.
Hahaha hadi ya sezeryani mi seviyor seneler önce bi tanidigimi normal yaptırmış demekki değişmiş yok cnm 112 tl medikal e gıdıyorum ama maltepe ye tasinicam kismetse oyüzden hakan beyi istiyorum...evt isteğe bağlı değişiyor bakalım kısmet ne olacakDeltadaki doktorun mu 112 tl?
Hakan bey sen sezeryan demeden seni sezeryana goturur ztn :)
Sezeryan yaptıracaksan hakana gıtmen mantıklı bence hemen ayaga kalkarsın he sunu da söyleyeyım sezeryan istege baglı oldugu zmn fiyatı artıyor tum hastanelerde boyle ..