İstanbul Anadolu Yakası Hastane ve Doktor Tavsiyeleri

moon2887

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
581
246
34
Arkadaşlar ben Anadolu yakasında yeniyim ve 6 haftalık hamileyim ama hastane olarak nereye gitmem gerektiğini bilmiyorum tavsiye edeceğiniz bir hastane var mı yardımcı olur musunuz?

Merhaba canım, ben yeditepe üniversite hastanesinde Rukset hanıma gidiyorum. Henüz hamile değilim ama hamilelik boyunca giden arkadaşlarım var, onlarda memnun olmuşlar.

Eğer özel saglık sigortan var ise mutlaka Kadıköy şifa hastanesi Dr. Emel Balkan..çok çok iyi bir doktor..şiddetle tavsiye ederim..

Çalışıyorum SSK var sadece suan Delta Hospital Esra hanıma gidiyorum ama kararsızım Maltepe çevresi bir hastane olmazsı lazım

Ay bende maltepedeyim ve daha cok yeni hamileyim cok iyi ilgili bi doktor ariyoym dogumumuda yaninda yapacagim tam tesekkullu bi hastane olmasi lazum ayrica ozel olmasi tercihimdir.

Ben de Anadolu Yakasında oturuyorum ve doktor arıyorum.Zeynep Kamil'den randevu aldım.İlk kontrole oraya gideceğim , sonra özele geçmek istiyorum ama çok kararsızım.
Dr.Gülnihal Bülbül' ü duymuştum Acıbadem' de bana yakın ama fiyatı çok tuzlu geldi.Muayene ücreti 220 lira,nakit.
Medipol Koşuyolu Leyla Hanım' ı duydum o da hep yoğun , en erken randevu 18 Mayıs'a var.Diğer doktorlarından daha kolay randevu bulunabiliyor.Sgk anlaşması var,muayene ücreti 75-85 arası dediler.Gidip denemeyi düşünüyorum.

Emsey e gidiyorum ben doktorum pınar hnm. Muayene 80 lira, normal d 2000, zorunlu szryn 2500, istege bagli sezeryan 3000. Epidural icin +500 lira. Ogretmenlere %15indr uyguluyorlar. Tavsiye ederim

Arkadaslar bende maltepe civarında bakıyorum sizler bulmussunuzdur artık öneride bulunurmusunuz

Çalışıyorum SSK var sadece suan Delta Hospital Esra hanıma gidiyorum ama kararsızım Maltepe çevresi bir hastane olmazsı lazım

Deltaya gidiyorsan hakan beye git o pahalı gelirse faruk beye ikiside iyi dr ikisinede gidiyorum :)))

Hakan beyin ücreti fazlami banada onu önerdiler onu düşünüyordum
Hakanda sgk gecmiyor 82 lira faruk da geçiyor o 40 mı neydi. Farukta iyi bir dr ama hakan hem iyi hem sezeryan olursan elimi hafiftir artık nedir ayıldıgın gbi ayaklanıyorsun sanki normal doğum yapmış gbi

Hakanda sgk gecmiyor 82 lira faruk da geçiyor o 40 mı neydi. Farukta iyi bir dr ama hakan hem iyi hem sezeryan olursan elimi hafiftir artık nedir ayıldıgın gbi ayaklanıyorsun sanki normal doğum yapmış gbi
Hadi ya ozaman onun doğum ucretide yüksektir....ilk defa duydum sigorta kiminde geçiyor kiminde gecmiyor

Hadi ya ozaman onun doğum ucretide yüksektir....ilk defa duydum sigorta kiminde geçiyor kiminde gecmiyor
Yok doğum ucretı aynı sadece muaynede yuksek hakan bey cok yoğun bir dr sanırım birazda o yuzden onun ucretı farklı hoş sadece ucretı degıl odası ultrason makınası flnda farklı.

Yok doğum ucretı aynı sadece muaynede yuksek hakan bey cok yoğun bir dr sanırım birazda o yuzden onun ucretı farklı hoş sadece ucretı degıl odası ultrason makınası flnda farklı.
Benim suan gittiğim doktorda öyle diğer doktorlar 60 tl benimki 112 tl doğum ücreti aynı olsunda muayene çok önemli değil bide ben sezeryan istiyorum inş anlasiriz hakan beyle

Deltadaki doktorun mu 112 tl?
Hakan bey sen sezeryan demeden seni sezeryana goturur ztn :)
Sezeryan yaptıracaksan hakana gıtmen mantıklı bence hemen ayaga kalkarsın he sunu da söyleyeyım sezeryan istege baglı oldugu zmn fiyatı artıyor tum hastanelerde boyle ..

Deltadaki doktorun mu 112 tl?
Hakan bey sen sezeryan demeden seni sezeryana goturur ztn :)
Sezeryan yaptıracaksan hakana gıtmen mantıklı bence hemen ayaga kalkarsın he sunu da söyleyeyım sezeryan istege baglı oldugu zmn fiyatı artıyor tum hastanelerde boyle ..
Hahaha hadi ya sezeryani mi seviyor seneler önce bi tanidigimi normal yaptırmış demekki değişmiş :KK49: yok cnm 112 tl medikal e gıdıyorum ama maltepe ye tasinicam kismetse oyüzden hakan beyi istiyorum...evt isteğe bağlı değişiyor bakalım kısmet ne olacak :KK17:

X