Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Kızlar.İstanbul Anadolu Yakası Ataşehirde Yalnız yaşayan bir bayanım.33 yaşındayım.İstanbula iş için geldim ve burada hiç arkadaşım yok.Güzel dostluklar edinmek,kahve eşliğinde sohbet etmek,alış verişe çıkmak ve gerçekten dost olabileceğim herkesi bekliyorum.
Sekercim seninle ilgili hicbir bilgi yok denebilir resmini falan neden koymuyorsun gercek ismin ne falan filan evet istanbul tehlikeli sehirdir ki senin gibi yalniz yasayan bayanlar icin iki kat daha tehlikeli hayatim kimin ne oldugu belli olmaz ben sogma buyume bakirkoyluyum aslen arnavutum ins bulursun kafana gore bi arkadas
Sekercim seninle ilgili hicbir bilgi yok denebilir resmini falan neden koymuyorsun gercek ismin ne falan filan evet istanbul tehlikeli sehirdir ki senin gibi yalniz yasayan bayanlar icin iki kat daha tehlikeli hayatim kimin ne oldugu belli olmaz ben sogma buyume bakirkoyluyum aslen arnavutum ins bulursun kafana gore bi arkadas
Bu siteye daha yeni üye oldum.3-4 gün oldu.Henüz çok acemiyim canım.Yavaş yavaş vakit buldukça bişeyler çözmeye çalışıyorum profilim ile ilgili.Genellikle forum ve konu okumayada vakit ayırıyorum ama önerilerin için teşekkür ederim.En kısa zamanda eksiklerimi kapatıcam....
Resmini koymussun ay atasehirde oturan iki kisi cikti bile cok zevkli sekercim fake olabilir diye aklima geldi hakkinda pek bir bilgi olmadigi icin muge anliyi izleye izleye siyirmis olma ihtimalim yuksek
Resmini koymussun ay atasehirde oturan iki kisi cikti bile cok zevkli sekercim fake olabilir diye aklima geldi hakkinda pek bir bilgi olmadigi icin muge anliyi izleye izleye siyirmis olma ihtimalim yuksek
Yok yok valla fake değilim.Uyardığın içinde çok teşekkür ederim ayrıca.Hemen dikkate aldım.Bi de burdaki ilk göz ağrımsın.Farkındaysan ördek yavrusu gibi takipteyim seni
Seker_81 nasilsin bulabildinmi arkadas falan?bende yeni uye oldum bakalim hayirlisi umarim sohbet edebilecegim dostluklar kurabilirim evliyim bende atasehir civarindayim evdeyim oglumla ilgileniyorum genelde ama arada cok bunaldigim oluyor buraya uye olarak biraz olsun sohbet edebilirim ve forumlari takip edebilirim diye dusundum