İstanbul anadolu yakasi kadim doğum uzmani tavsiyesi!!!

Ladyblonde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
340
184
103
Merhaba arkadaşlar anadolu yakasinda daha önce deneyimi olan yada çevreden duyduğu kadariyla bana Dr,hastane tavsiyesi yapabilecek arkadaş varmi acaba?? Acil ihtiyacim var bir tane buldum ama çok yoğun 1 ay sonraya randevu veriyorlar

Sultanbeyliği bana uzak olmasına rağmen Nurdan ÖZTÜRK e gidiyorum.
Çok çok ilgili bir hekim kendisi. şiddetle tavsiye ederim.

11.08.2020 tarihli ihtarname ile ilgili içerik kaldırılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üsküdar'da başkent üniversitesi hastanesinde Yrd doç Güldeniz desteli var. 2 ay önce doğum yaptım.çok iyi bir doktor tavsiye ederim

İlk doğumumu o yaptı :) Senin doğumuna mı gelmişti canım, ikinciye hamileyim de bu sefer tereddütlerim var nedense.
Centrala gidecektim bu sefer.:110:
Ben 9 ay ona gittim. Çok tatlı dilli güleryüzlü. Doğumumu da o yaptı canım. 2. Olsa yine ona giderim ben.

Ben 9 ay ona gittim. Çok tatlı dilli güleryüzlü. Doğumumu da o yaptı canım. 2. Olsa yine ona giderim ben.
Sen hangi sene doğum yapmıştın canım,yakın bir zamanda Medicana'da mı yaptın? Benim doğum yaptığım dönem Hopitaliumdaydı hastanede biraz problem yaşamıştım,hemen doğum katına çıkamadım filan. Medicana nasıl,yoğun bakım ünitesi var mı bebekler için? Belki yine ona giderim,yabancıya gitmeyeyim:KK45:

Bahar Çağlar- Koşuyolu'nda özel muayenehanesi var
Sadiye Eren- Medistate Hastanesi/Kavacık

Sen hangi sene doğum yapmıştın canım,yakın bir zamanda Medicana'da mı yaptın? Benim doğum yaptığım dönem Hopitaliumdaydı hastanede biraz problem yaşamıştım,hemen doğum katına çıkamadım filan. Medicana nasıl,yoğun bakım ünitesi var mı bebekler için? Belki yine ona giderim,yabancıya gitmeyeyim:KK45:
Hospitalium kapandı zaten. Medicana onun biraz gerisinde. Geçen sene yaptım ben doğumu. Yoğun bakımı var.

Merhaba arkadaşlar anadolu yakasinda daha önce deneyimi olan yada çevreden duyduğu kadariyla bana Dr,hastane tavsiyesi yapabilecek arkadaş varmi acaba?? Acil ihtiyacim var bir tane buldum ama çok yoğun 1 ay sonraya randevu veriyorlar
Kozyatagı central hospital cengızhan kolata harkıa bır doktor

Sultanbeyliği bana uzak olmasına rağmen Nurdan ÖZTÜRK e gidiyorum.
Çok çok ilgili bir hekim kendisi. şiddetle tavsiye ederim.

Acaba Nurdan hanimin muayanehanesimi Sultanbeylide? Peki kendisi hangi hastanede dogumu gerceklestiriyor? Normal dogum taraftarimi? Bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Back
X