İstanbul Anadolu Yakası Kadın Doğum Doktor Önerisi-2018

Makarnasever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
870
1.262
28
Merhaba Kızlar,

Forumu inceledim de bu konu biraz eskimiş gibi geldi. Önerilen doktorlar ve hastaneler çok değişmiş. Ben de düşündüm ki 2018 de yeni önerilerimizi birbirimizle paylaşalım. Kafası karışan anne adaylarımıza en beğendiğimiz ve güvendiğimiz doktor önerilerimizi sunalım.

Şimdiden teşekkür ederiz bilgi ve yardımlarınız için

Hiç bir fikri olan yok mu? Forum da bu kadar hamile var hangi doktorlara gidiyorsunuz bari onları paylaşın

Kozyatağı central hospital benim dr.yaren tuba bektaş. Fatma hanim da ıyidir genelde butun dr.larindan memnun gelenler. Anne bebek dostu hastane zaten.

Makarnasever
Umay Klinik Fahri Akbaş.
Kendisi Ataşehir Florence'dan ayrılma . Kesinlikle tavsiye ederim. Hem işinin ehli, hem de hastasını inanılmaz rahatlatan biri. Doğum için istediğiniz hastaneye geliyor. Hastanelerle anlaşmaları var.

Bir de Anadolu Sağlık Merkezinde Zeynep Yılmaz. O da çok iyi çok başarılı biri.

Ya işte çok kalabalık ve hijyenik değil devlet hastanesinden farkı yok gibi yorumlar okuyorum canım.
Hiç öyle birşeye rastlamadım gayet hijyenik. Kalabalık olması normal doktorları kaliteli. Ama randevulu gidiyorsun zaten beklemeden giriyorsun.
Yine de siz bilirsiniz. Son doğumumda şükran hanımın hastasıydım. Her kontrolde hala ona gidiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…