İstanbul Anadolu Yakası Kadın Doğum uzmanı (Hamilelik için)

icesun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
173
1
66
İstanbul
Merhaba,

İstanbul Anadolu Yakası’nda oturuyorum ve 4 haftalık hamileyim. Şu an doktor arayışında olduğum ve bir doktorum olmadığı için henüz doktora gidemedim.

Bu yakada tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane var mı? Tercihim Medipol ve Medikal Park’tan yana ama başka hastanelerde olabilir.

Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Canım ben Kavacık Medistate'te Sultan Hanım'a gidiyorum.
Orada Sadiye Hanım da var, ona gidenler de çok memnun.
İnşallah gönlüne göre bir doktor bulursun.

Medistate'te dogum yapan bir arkadasim vardi. Tum hamilelik kontrolleri de orada yapildi. Cok cok memnun kaldi. Doktoru Sultan ya da Sadiye hanimlardan biriydi, hatirlayamadim simdi net. Ama hastane cok cok guzel, otel gibi gercekten. Hizmeti de cok kaliteliymis. Ben goztepedeyim, cok uzak olmasa kesinlikle degerlendirirdim..

Çok teşekkürler arkadaşlar. Medipol Selen Sezginsoy’dan randevu aldım. Yarın gideceğim  ilk muayenem, hayırlısı olsun 

Dunde gittim Selen hanima simdilik birsorun yok.

Arkadaşım merhaba umarım sağ salim yapabilmişsindir doğumunu ve bebeğini alabilmişsindir kucağına :)))
Bu doktor hakkında nette çok güzel videolar vs. bulabilirsiniz, gittiğinizde de ilgilidir. Ancak gebeliğiniz öyle veya böyle bir sebeple riske girerse (kanama, erken doğum riski vs.) zamanında gereken takip ve ilgiyi göremeyip şok bir biçimde bebeğini kaybetmiş biri olarak dikkatli olun diye naçizene görüşümü paylaşmak isterim. Orada yaşadıklarımı ve çektiğim çileyi düşmanıma versin istemem inanın.
Ayrıca gece falan asla uyanıp gelmez, orda kim varsa asistanlara telefonla talimat verir. Siz de beklersiniz sabaha kadar "kendi" doktorunuzu paşa paşa...
Tüm arkadaşları uyarmak benim boynumun borcu...
Son güncel bilgilere göre sanırım kendisi şu an Medipolden ayrılıp Kadıköy Şifaya geçmiş.
Bilgilerinize....

Arkadaşlar merhaba,
Özellerden çok çekmiş ve hatta Medipolde doktor takipsizliği sonucu bebeğini kaybetmiş biri olarak size 3 şey söyleyebilirim.

1) Nereye giderseniz gidin hem tanı koymada hem takipte Zeynep Kamilden iyisi yok bunu bilin (hem de tüm testler ücretsiz)
2) Eğer illa özel diyorsanız parasının ucuzuna pahalısına bakmayın doktorlarını araştırırken mutlaka Zeynep Kamil kökenli olmalarına dikkat edin (çok vaka gördükleri için tecrübeliler eninde sonunda oraya düşüyo yolunuz benim gibi)
3) Riskli bir gebelik yaşadıysanız da mutlaka bu konuda uzman bir doktora görünün

Sevgilerimle :)))

Back
X