istanbul anadolu yakası yürüyüş arkadaşı arıyorum:)

36 yaşında biri olarak bunu zaten düşünebilirim. Karşıdaki insana ne derecede güvenilip güvenilmeyeceği konusunda bir hayat tecrübem var. her önüme gelen insanla arkadaşlık yapacak değilim. Zaten herkes cok fazla anlam yüklemiş bu kadar basit bir konuya hayat arkadaşı olalım demedim :)
Sizin basit dediğiniz konu gerçekten basit mi ? 36 yaşındasınız bir daha düşünü bence

Sadece karşı taraf açısından yazılmadı sanırım, tek amacı ekmek parası kazanmak olan, evlere temizliğe giden üyeleri rahatsız eden kişiler oldu maalesef, birileri yazınızı okur sizinle irtibata geçebilir, iyi niyetli bir kadın da olabilir, yasak olmasına rağmen kadın profiliyle üye olmuş bir erkek de olabilir, sizin bakımınızdan da tehlikeli diye uyarmak istemiş olabilirler.
Yahu bu nasıl bir kafa. Ben evlere temizliğe gitmiyorum ben istemedikçe bilgimi paylaşmadıkça kim nasıl beni rahatsız edebilir?
Bu sitede denetleyen bir mekanizma vardır sanıyorum her türlü şikayet ederim. Burası kadınlar kulubü yani benzer dertleri sorunları olan bir sürü kadın yorumlarını okuyorum ve kendim de empati yapıyorum bir çoğu ile. En ufak kötü niyetim olmadan yazılan bu konuda bu kadar linç edilmeme şaşırdım açıkcası.

Neden dedikodu yapmak zorundayız? Herkesi kendi koşullarınızda değerlendirmeyin..Sizin hayalinizden ben sıkılmış olabilirim..Yeni insanlar tanımak güzeldir. Podcast dinliyorum zaten yıllardır.
ay evet kendi koşullarım sadece dedikodu yapmaktan ibaret. siz de muhakkak burda tanıştığınız yürüyüş arkadaşıyla varoluş felsefesi konuşacaksınız saatlerce. yeni insanlar tanımak için herkesin anonim olduğu yerleri seçmeniz çok akla yatkın olmasa gerek.

Yahu bu nasıl bir kafa. Ben evlere temizliğe gitmiyorum ben istemedikçe bilgimi paylaşmadıkça kim nasıl beni rahatsız edebilir?
Bu sitede denetleyen bir mekanizma vardır sanıyorum her türlü şikayet ederim. Burası kadınlar kulubü yani benzer dertleri sorunları olan bir sürü kadın yorumlarını okuyorum ve kendim de empati yapıyorum bir çoğu ile. En ufak kötü niyetim olmadan yazılan bu konuda bu kadar linç edilmeme şaşırdım açıkcası.
Bu siteyi denetleyen kendisi olur :D :D :D
Tanıştırayım site yönetiminden Mune Mune

Siz ne yaşadınız lütfen beni de aydınlatın? Ona göre benim de ufkum aydınlansın.. Ne gelebilir mesela başıma parkta yürürken ?
Ben yabancıları hayatıma dan diye almadığım için sorun yaşamadım çok şükür

Ben gayet iyi niyetle actiginizi dusunuyorum konuyu.
Istanbul anadolu yakasinda oturuyorum, yillardir caddebostan sahilde yururum. Duzenli yuruyen herkes de birbirini tanir. Bazen birlikte yurunur, bazen birlikte kahve icilir, cogu yaninda kopekle yurur ve kopek uzerinden muhabbet acilir. Bir sure gorunmeyeni farkeder insanlar birbirine sorar...
Dogal, samimi ama abarti olamayan bir muhabbet gelisiyor ayni parkuru kullanan kisilerde.
Siz de böyle arkadas edinseniz daha guvenli olur.

ay evet kendi koşullarım sadece dedikodu yapmaktan ibaret. siz de muhakkak burda tanıştığınız yürüyüş arkadaşıyla varoluş felsefesi konuşacaksınız saatlerce. yeni insanlar tanımak için herkesin anonim olduğu yerleri seçmeniz çok akla yatkın olmasa gerek.
Neden konuşmayalım? Herkes zır cahil mi buradaki? Yöntem konusu belki yanlıştır onu bilemem de bu konu neden sizi rahatsız etti siz ona kafa yorun bence..

Ben gayet iyi niyetle actiginizi dusunuyorum konuyu.
Istanbul anadolu yakasinda oturuyorum, yillardir caddebostan sahilde yururum. Duzenli yuruyen herkes de birbirini tanir. Bazen birlikte yurunur, bazen birlikte kahve icilir, cogu yaninda kopekle yurur ve kopek uzerinden muhabbet acilir. Bir sure gorunmeyeni farkeder insanlar birbirine sorar...
Dogal, samimi ama abarti olamayan bir muhabbet gelisiyor ayni parkuru kullanan kisilerde.
Siz de böyle arkadas edinseniz daha guvenli olur.
Teşekkür ederim son derece kibarca ve yapıcı bir şekilde yazmışsınız. Yürürken 2 sohbet edelim demiştim ben de ama olay böbreklerime ve cahilliğime kadar nasıl gitti anlamadım :)

Back
X