• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Anadolu Yakasında Başarılı ve İlgili Bir Merkez Arıyorum. Lütfen Fikir Verin

simge_wxyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
1.567
7
316
İstanbul
benimde ilk sonucum pozitifdi ama maalesef bebeğimi kaybettim. gelişmediği için yarın alacaklar. ilkini GATA da yaptırmıştım memnundum ama psikolojik olarak artık değil oraya gitmek kimseyi görmek bile istemiyorum.,

bu nedenle en iyi ve en çok başarılı sonuç veren ilgili bir yer arıyorum. lütfen çok önemli herkesten fikir bekliyorum. :gitme::gitme:

canım ne diyeceğimi bilemiyorum.. şok oldum resmen..
ne oldu bize..
sağlıklı-hayırlı olanla karşılaştırsın MEVLAM hepimizi inş.. sabır versin.. şer olarak gördüğümüz durumların hayrını göstersin..
pazartesi yapıldı benim kürtajımda.. ikisinide aldılar.. değerim sıfırlandı..
genetik test,kanda pıhtılaşma,rahim filmi,gerekirse histeroskopi.. ne varsa yaptıracağım.. yeni denemeye bunları halletmiş bişekilde başlayacağım inş..
ramazanın sonu olarak düşünüyorum..
RABBıM sağlıklı hayırlı olarak kucağımıza aldığımız günleri de,büyütebileceğimiz günleride göstersin inş..

ben rahim filmini daha önce yaptırmıştım ama diğer söylediklerini bende düşünüyorum canım. hakkımızda herşeyin hayırlısı canım. bende iyi bir merkez arıyorum canım herşeyi rahatça sorabileceğim ve konuşabileceğim. inşallah önce allah sonra doktorlara emanetiz bu kez sorun olmasın istemiyorum.

benimde daha önceden çekilmiş rahim filmim var,hatta doktor çok açık dedi hiç yapışıklık yokmuş ama tüpü yapan doktor dediki,tüp içerisinde bazen sıvı oluyor,normalde tüpbebekte tüpün görevi zaten yok ama o tüp içerisinde sıvı olma durumundao sıvı rahime akıyormuş ve tutunan embriyoyu sonlandırıyormuş..
hele ki kürtaj sonrası mutlaka isteniyor..
doktor olabilecek tüm ihtimalleri düşünmek göz önüne almak gerekiyor,maddi manevi zorlu bir iş dikkatli olmalıyız dedi..
hakkımızda hayırlısı inş..

canım inan bana hiç birşeyi düşünemez hale geldim. çok yorgunum inan bana. ama biraz bekleyeyimde ondan sonra düşüneyim diyorum
umut tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim. herşeyin hayırlısı bakalım

benimde ilk sonucum pozitifdi ama maalesef bebeğimi kaybettim. gelişmediği için yarın alacaklar. ilkini GATA da yaptırmıştım memnundum ama psikolojik olarak artık değil oraya gitmek kimseyi görmek bile istemiyorum.,

bu nedenle en iyi ve en çok başarılı sonuç veren ilgili bir yer arıyorum. lütfen çok önemli herkesten fikir bekliyorum. :gitme::gitme:

çok geçmiş olsun canım.bende yaşadım senin yaşadıklarını,belkide daha ağırını,anlatsam nasıl dayandın dersin ama dayanıyoruz rabbim sıkıntıda veriyor dayanma gücüde veriyor.canım sana hastane tavsiyem avrupa yakasında ama şiddetle tavsiye ederim memorial hastanesini ve hale hanımı.hastane ve dr.bir numara bence ben tedavilerimi hep orada yaptırdım ve çok memnun kaldım.sanada içim rahat ederek tavsiye ederim.

bende 2 defa tüp bebek denedim ama olmadı insan yıkılıyo resmen olumsuz sonuç alınca.inanın şuan o hastaneye bir daha gitmek bile istemiyorum bende şuan araştırıyorum hangisine gitceğimi.umut tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum bayramdan sonra görüşmek için.inş.hepimiz için hayırlısı olur...

canım bende umut tüp bebeği düşünüyorum ama ocak ayında falan.......... hadi bakalım hayırlısı sizdeki problem ne? genetik test yaptırdınmı

canım bende umut tüp bebeği düşünüyorum ama ocak ayında falan.......... hadi bakalım hayırlısı sizdeki problem ne? genetik test yaptırdınmı

genetik test yaptırmadık doktor beyle görüştük rahim filmi eşimden tahlil ve benden hormon tahlileri istedi cumartesi bi daha gitcez tahlileri felan göstercez bakalım sonuç ne olacak.bizim sorun eşimle ilgili sayı oldukca düşük yani tek çaremiz tüp bebekmiş ama o da olmuyo işte sizin sorun ne genetik test yaptırdınız mı? inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olur.

Back
X