Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz hangi doktora gidiyorsunuz ? Habibe hanım’a mı ?Altunizade Acıbadem Habibe Seyisoğlu, Harika Bodur Öztürk önerebilirim
Gittimi canım Medipol e ben de saadet hocaya gideceğim gebelik öncesiBana pendik medipol üni hastanesinde saadet ünsal ı önerdi birisi. Ama benim tecrübem yok henüz o doktora gitmedim
Bugün gittim ilk kez. Çok konuşkan cana yakın bir kadın. Çok da bilgi verdi. Elektrik aldım şuan için. Randevuları da dolu tercih edilen bir doktor sanırımGittimi canım Medipol e ben de saadet hocaya gideceğim gebelik öncesi
Yakacık kadın doğumdan oraya geçti yakacıktayken de yoğun olurdu.Bugün gittim ilk kez. Çok konuşkan cana yakın bir kadın. Çok da bilgi verdi. Elektrik aldım şuan için. Randevuları da dolu tercih edilen bir doktor sanırım
gebe kalsam gerçi takipte kesin ona giderdim.Bugün gittim ilk kez. Çok konuşkan cana yakın bir kadın. Çok da bilgi verdi. Elektrik aldım şuan için. Randevuları da dolu tercih edilen bir doktor sanırım
Ben de devam edicem bakalım inşallah iyi gider. Zam gelmiş bu arada 125tl olmuşgebe kalsam gerçi takipte kesin ona giderdim.
Aaa öyle mi 100 diye duymuştum. Benimde gittiğim yerde 120 TLBen de devam edicem bakalım inşallah iyi gider. Zam gelmiş bu arada 125tl olmuş
100 iken 125 oldu ama çeşitli kurumsal anlaşmalarla indirimler var. İnternet sitesinden bakabilirsiniz. Ben tuzlada oturuyorum tuzla kart diye bişey var onda %20 indirimli. Tahlillerde de geçiyoAaa öyle mi 100 diye duymuştum. Benimde gittiğim yerde 120 TL
anladım canım teşekkür ederim. Ben kartal da otuyuorum bana geçmeyebilir. Yaa ben hayırlısıyla gebe kalayım da razıyıım o paraları vermee :)100 iken 125 oldu ama çeşitli kurumsal anlaşmalarla indirimler var. İnternet sitesinden bakabilirsiniz. Ben tuzlada oturuyorum tuzla kart diye bişey var onda %20 indirimli. Tahlillerde de geçiyo