Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaslar ben ıstanbul anadolu yakasında oturuyorum bu yakada ıyı bı hastane ve doktor bilen varmı burnumu yaptımak ıstıyorum ama nerde yapırsam dıye kararsızım :2::2: yardımcı olursanız sevinirim.![]()
selam arkadaslar ben ıstanbul anadolu yakasında oturuyorum bu yakada ıyı bı hastane ve doktor bilen varmı burnumu yaptımak ıstıyorum ama nerde yapırsam dıye kararsızım :2::2: yardımcı olursanız sevinirim.![]()
tatlm ne kdr ödedn estetiğeEmre ilhan ile görüşebilirsiniz.bağdat caddesinde yeri.kendisine 3,5 ay önce ameliyat oldum. Hiç bir sorun yaşamadım .umarım siz de güvenebileceğiniz bir doktor bulabilirsiniz.sevgiler![]()
benimki revizyon ameliyatıydı. yani ikinci ameliyatım oluyor. revizyonlarda fiyatlar değişiyor.tatlm ne kdr ödedn estetiğe
Maltepe özel bölge hastanesinde Hakan Akçin iyi bi doktor kendisi isterseniz görüşün öyle karar verirsiniz
merhaba,Hakan bey in iyi bir doktor olduğunu söylemişsiniz.ameliyat olan bir tanıdığınız var mı? neye dayanarak söylediniz? çünkü yakın zaman da ameliyat olucam.tereddütlerim vaar biraz![]()
Bizzat kendim ameliyat oldum o yüzden söyledim tereddütleriniz neler bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim
daha önce ameliyat geçirdim ama problemlerim devam ediyor.Hakan bey le görüştüm.burun etlerim de küçültme yapacak ve kemik eğriliği var.aynı zaman da bademciklerimin de alınması gerekiyor.iki ameliyat aynı anda nasıl olacak? bir de burun ucu biraz kaldırılacak.yani doğal bir burun mu olacak,kafam çok karışık ve korkuyorum.açıkcası bademcik ameliyatı hakkında pek bişey bilmiyorum.sanırım beni korkutan o :26:
Bademcik ameliyatını bilmiyorum bende sonradan olabilirim şimdi diyorumki keşke burun ameliyatıyla aradan onuda çıkarsaydım diye çünkü daha önce başka bi doktora gitmiştim ne yesem boğazıma takılıyo sanki oda baktı orasının daraltılması dedi Hakan beye bunu söylemeyi unuttum yoksa bende hazır gitmişken onuda hallederdim Hakan bey ikisinide yaparım diyosa korkulucak hiç birşey yok ona güven bence ayrı ayrı acı çekeceğine toptan düzeltmek bence daha iyi korkulucak bi durum yok
iki defa narkoz yemekten daha iyi olucağına karar verdik.olmasa yaparım demezdi heralde.demek ki iki ameliyat bir arada oluyor.sadece 10 gün kaldı.gerçekten kurtulmak istiyorum artık ama bir o kadar da panik durumdayımcevapların için teşekkürler.evde yatarken bol bol yorum yazıcam sanırım
![]()
tamam canımm dert etme sakın çok zor değil birazcık acıyada dayanırsın artık anlaştıkmı :)
anlaştıkçok teşekkür ederim. ameliyattan sonra yazacağım sana.bu arada profilin de ki resimler sanamı ait.mesaj sayım 20 yi geçmediği için detaylı inceleyemiyorum ama çok güzel görünüyorlar
![]()