İstanbul anadolu yakasında iyi bir kadın doğumcu arıyorum!! ACİLEN!!

Terminator

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
72
17
38
44
Slm arkadaşlar. Sizin bizzat gittiğiniz ya da çevrenizden duyduğunuz önerebileceğiniz bir doktor varsa sevinirim. Muhlis devrim Altıntaş diye bir doktoru övdü bir tanıdık. Sizden acilen cevap bekliyorum. Teşekkür ediyorum..

canım ben Sultanbeylinde Nurdan Öztürk Yazıcı var. Özel muayenehanesinde muayene ediyor. ona gidiyorum. çok ilgili ve iyi. tavsiye ederim.

Merhaba, bende devrim hocaya gidiyorum ve çok memnunum. Çok ilgili bir doktor başından beri hiç başka doktora gitmedim. Gereksiz testler vs yaptırmıyor

Merilyn bunu duyduğuma çok sevindim. Haftaya perşembe ilk randevuya gideceğim. Sat 1 Eylül. Hayırlısı bakalım. Kaç aylık gebesin?

Merilyn bunu duyduğuma çok sevindim. Haftaya perşembe ilk randevuya gideceğim. Sat 1 Eylül. Hayırlısı bakalım. Kaç aylık gebesin?
Benim 34 haftalık oldu yarın kontrolüm var doğuma az kaldı bizim :) 27 haftadan beri erken doğum riskim var ama çok şükür şimdiye kadar gelebildik.

Devrim hoca yaptıracak Özel Çağıner Hastanesiyle anlaşması varmış orda yaptırıyor doğumları.

Kızlar merhaba dogumunuzu coktan yapmıssınızdır nasıl memnun kaldınızmı hastaneden ılgılılermıydı bende o hastanede tımucın beye gıtmeyı dusunuyorum

Kızlar merhaba dogumunuzu coktan yapmıssınızdır nasıl memnun kaldınızmı hastaneden ılgılılermıydı bende o hastanede tımucın beye gıtmeyı dusunuyorum
Hastane çok ilgili değil ama benim doktorum devrim bey çok iyiydi zaten onun için Çağınere gittim. Timuçin beyi de çok övüyordu hastanede kalanlar. Hastanenin yenidoğan yoğun bakımı var o yönden şanslıydım çünkü erken doğum yaptım o bölümdeki hemşireler çok iyiydi.

Hastane çok ilgili değil ama benim doktorum devrim bey çok iyiydi zaten onun için Çağınere gittim. Timuçin beyi de çok övüyordu hastanede kalanlar. Hastanenin yenidoğan yoğun bakımı var o yönden şanslıydım çünkü erken doğum yaptım o bölümdeki hemşireler çok iyiydi.
Sagolasın canım bende karar veeremıyorum hastanenın ısmı pek duyulmamısya bılınmıyo o yuzden

Back
X