3,5 aylık hamileyim. Doğuma kadar gidebileceğim. İstanbul anadolu yakasında ilgili bir kadın doğum doktoru arıyorum. Doğumumuda sürekli gideceğim doktora yaptırmak istiyorum. Bu yüzden hastanede çok önemlli. Doktor ve hastane önerilerinizi bekliyorum. Doğum ücretleri hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
3,5 aylık hamileyim. Doğuma kadar gidebileceğim. İstanbul anadolu yakasında ilgili bir kadın doğum doktoru arıyorum. Doğumumuda sürekli gideceğim doktora yaptırmak istiyorum. Bu yüzden hastanede çok önemlli. Doktor ve hastane önerilerinizi bekliyorum. Doğum ücretleri hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Canim benim yengemin gitti doktor var cok ilgili cok iyi ümraniyede ozel erdem hastanesinde sevil ates ilk dogumunu sevil hanim yapti simdi ikinciye hamile bunuda orada yapacak normal dogum bildigim kadari ile 600 sezeryan 1200 yada 1300 civari. Sgkli muayene ucretide 50 lira bi arastir istersen bende gebeyim 6 haftalik ilk kontrolume persembe gunu sevil hanima gidicem
Sgk lı muayene ücreti 85 lira. Normal doğum 2000 lira. Sezeryan 3000 liraymış. Ben muayenelerimi sibel hanımda olmuştum. Medicana da doğum çok pahalı olduğu için doğumumu atlasta yapmıştım.