İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA Kadık Doğum Doktoru ve Hastane Önerileriniz?

edauysalg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
20
0
16
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

3,5 aylık hamileyim. Doğuma kadar gidebileceğim. İstanbul anadolu yakasında ilgili bir kadın doğum doktoru arıyorum. Doğumumuda sürekli gideceğim doktora yaptırmak istiyorum. Bu yüzden hastanede çok önemlli. Doktor ve hastane önerilerinizi bekliyorum. Doğum ücretleri hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar,

3,5 aylık hamileyim. Doğuma kadar gidebileceğim. İstanbul anadolu yakasında ilgili bir kadın doğum doktoru arıyorum. Doğumumuda sürekli gideceğim doktora yaptırmak istiyorum. Bu yüzden hastanede çok önemlli. Doktor ve hastane önerilerinizi bekliyorum. Doğum ücretleri hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

Canim benim yengemin gitti doktor var cok ilgili cok iyi ümraniyede ozel erdem hastanesinde sevil ates ilk dogumunu sevil hanim yapti simdi ikinciye hamile bunuda orada yapacak normal dogum bildigim kadari ile 600 sezeryan 1200 yada 1300 civari. Sgkli muayene ucretide 50 lira bi arastir istersen bende gebeyim 6 haftalik ilk kontrolume persembe gunu sevil hanima gidicem

Merhaba Arkadaşlar,

Teşekkürler.

Çamlıca Medicana sibel açıkalın çok iyi bir dr ama fiyatları biraz pahalı

Sibel Hanımın muayne ücreti nedir acaba? Bide doğumunuzu orada mı yaptınız?

Sgk lı muayene ücreti 85 lira. Normal doğum 2000 lira. Sezeryan 3000 liraymış. Ben muayenelerimi sibel hanımda olmuştum. Medicana da doğum çok pahalı olduğu için doğumumu atlasta yapmıştım.

Back
X