İstanbul Anadolu yakasında kadın doğum uzmanı

seymataner

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
29
17
18
Öncelikle merhabalar. İstanbul a yeni taşındık şuan 4 haftalık hamileyim doktora gitmedim henüz. Anadolu yakası Tuzla da oturuyorum. Önerebileceğiniz bir hastane ve doktor var mı? Ve daha ilk gebeliğim bu yüzden merakımı mazur görün doktora ne zaman gitmeye başlamalıyım? Şimdiden teşekkür ederim canlarım :)

Öncelikle merhabalar. İstanbul a yeni taşındık şuan 4 haftalık hamileyim doktora gitmedim henüz. Anadolu yakası Tuzla da oturuyorum. Önerebileceğiniz bir hastane ve doktor var mı? Ve daha ilk gebeliğim bu yüzden merakımı mazur görün doktora ne zaman gitmeye başlamalıyım? Şimdiden teşekkür ederim canlarım :)
Eğer kan sayımını falan yaptırmak için doktora gittiysen 12. Haftada gitmelisin önemli testler var onları yapıcak doktor . Onun dışında ben çakmak erdem hastanesinde fatoş özlem yıldırım diye bi doktor var cok tatlı çok iyi bi doktor ona gidiyorum hem normal doğumuda destekliyo hastane ümraniyede . Tuzlada bilmiyorum canım

Eğer kan sayımını falan yaptırmak için doktora gittiysen 12. Haftada gitmelisin önemli testler var onları yapıcak doktor . Onun dışında ben çakmak erdem hastanesinde fatoş özlem yıldırım diye bi doktor var cok tatlı çok iyi bi doktor ona gidiyorum hem normal doğumuda destekliyo hastane ümraniyede . Tuzlada bilmiyorum canım
Ben daha hiç gitmedim sadece test yapıp öğrendim :) Tesekkur ederim bakacağım hastaneye:)

Kurtkoy emsey hospital
Gulcan hanim
Sanada cok uzak degil saniyorum kurtkoy
ben cekmekoyden gidiyorum
Gebeligin hayirli olsun

Kurtkoy emsey hospital
Gulcan hanim
Sanada cok uzak degil saniyorum kurtkoy
ben cekmekoyden gidiyorum
Gebeligin hayirli olsun

Canım merhaba. Bende Çekmeköy de oturuyorum ve 9 haftalık hamileyim. Emsey hastanesini duydum bir kaç kişiden memnun kaldın mı hastaneden? Gülcan hanım hala o hastanede mi? Hastanenin durumu temizliği fiyatı nasıldı? Bir de normal doğum destekçisi mi doktorun bilgi verirsen çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Back
X