Benim gittiğim şuanda tedavi olduğum yer var pendikte Marmara ortodonti adı doktorun muayenehanesi zaten devamlı orda bi sorun olsa kapı asindirabiliyorsun en önemli olan da bu ordan bir yere gitmiyor ücreti alt üst 4500 e anlaştım 2 yıl kalicak teller[/QUO
çok teşekkürler :) peki doktorunun ismi nedir sakıncası yoksa söyler misin özelden mesaj da atabilirsin :) ne kadar zaman oldu tedaviye başlayalı ?
tamamdır çok teşekkürler :)Linkini attim iletişim bilgileri var doktorumun adı toygar Ertürk gayet memnunum odeme konusunda da hiç sıkmadı beni
Allah sağlık versin :)tamamdır çok teşekkürler :)
teşekkür ederim :)ben caddebostanda ORTONORM ortodontiye gidiyorum. Doktorum benan oğuz. çok memnunum. Benimkisi ameliyatlık bir olaydı ama ameliyat olmadan çözüme kavşturdular. Fiyatı pahalı 3000$ metal braket kullanıyorum
Benim ucretsizdi canım sen gitcen bi bakcak ona gore birşey söyleyecekortodontik işlemlerde ilk muayene ücretli mi ve ücretler ne kadar acaba bilenler yardımcı olabilir mi
teşekkürler :))) peki problemin neydi ve doktor ne kadar ücret istedi ?Bende şeffaf tel kullanıyorum. Ben Avrupa Yakasında tedavi görüyorum fakat Anadolu Yakasında da yerleri var. Doktorumun ismi Benan Oğuz.
ön dişlerim çarpık, çene yapım dar alt dişlerimde de hafif bozukluk vardı. Yaklaşık 1 sene tedavim sürecek. Muayene ücreti yok. 2400 dolara anlaştık.teşekkürler :))) peki problemin neydi ve doktor ne kadar ücret istedi ?
hayır ön görüşme benım dr da ucretsızdi :)ortodontik işlemlerde ilk muayene ücretli mi ve ücretler ne kadar acaba bilenler yardımcı olabilir mi
Dent-10 u öneririm linkinden bir bak istersen. Benim sıkıntım başkaydı ama çalıştığım şirkette tel taktıranlarda oldu.merhaba Kızlar :) nasılsınız farklı bir konuyla ilgili size çok acil bir danışmak istiyorum dönersenizzz çok mutlu olurum
Kızlar istanbul anadolu yakasındayım ve iyi bir otodenti uzmanı arıyorum , dün bir randevuya gittim ancak doktor hafta bir geliyor o yüzden çok kararsız kalıyorum...
ön dişlerimde aralık var ve 2 dişim doğuştan yok alt çenem de çok az gerideymiş doktor da bana 2 yıl sürecek bir tedavi önerdi , ücret konusunu haftaya konuşuruz dedi.
işin özü istanbul anadolu yakasında sizinde tedavi olduğunuz ve memnun kaldığınız bir doktor önerir misiniz acil bir konu ? fiyat konusunda bilgi verir misiniz kızlar ?
teşekkürler , sevgilerimle
Ameliyàlık bir olaydı demişsin ama tam olarak neydi acaba ? Yani ne derece bir tedaviydi diye merak ettim de belki bende giderim bahsettiğin yer benim evime yakın fiyat araştırıyorum ben şu an.ben caddebostanda ORTONORM ortodontiye gidiyorum. Doktorum benan oğuz. çok memnunum. Benimkisi ameliyatlık bir olaydı ama ameliyat olmadan çözüme kavşturdular. Fiyatı pahalı 3000$ metal braket kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?