merhaba,ben memorail ataşehirde nil hnma gidiyorum başlarda iyiydi ancak çok ilgisizleşti.kan ve idrar tahlili yapmamız gerektiğini ben söyledim.kan değerlerim düşük çıktığı halde kan hapıplerden dolayı vermedi başka doktora sordum tahlil sonuçlarımı yolladım hemen ferrum fort al dedi.bu sebeplerden ötürü değiştirmek istiyorum.kadıköy şifa çok iyi dediler,ama hiç tanıdğım doktor yok orda.yani tavsiye üzerine gitmek istiyorum.benim de yardımlarınıza ihtiyacım var..central hospital hiç aklıma gelmemişti,orayıo da bir araştırayım.bu arada medipol selen sezginsoy a ben de gittim hiç memnun kalmadım çok ilgisiz haberiniz olsun.
Henüz hamile değilim ama çok arkadaşım 1 ay aralıklarla doğum yapınca benimde gözlem ve 1. ağızdan tecrübelerim oldu...
Medicalpark - Gökmen Bey - Hiç kimseden kötü yorum duymadım ve giden çoğu kişi çok memnun - Normal doğum taraftarı
Central Bostancı - FatmaNur Hanım - Her giden çok memnun ve ilgili bir doktormuş, bayan kadın doğum doktorlarına nazaran çok kibarmış - Fiyatları sezeryan dahil diğer özel hastanelere göre uygun.
Central Bostancı - Başak Hanım - Tavsiye edilmiyor, ilgisiz diye söyleniliyor, sen soru sormazsan hiç bir bilgi vermiyormuş
Dragos şifa - İsmini bile almaya tenezzül etmedim, hastanede, hemşirede, doktorda

Suni sancı veriyoruz diye tarihi geçmiş serum taktılar arkadaşıma ve haliyle sancı gelmiyordu ee ozamanda sezeryana alacağız diyeceklerdi ki alttan alttan sezeryan demeye başlamışlardı ama Allah işte kız gördü ve normal suni sancı takınca normal doğurdu
Dragos Kadıköy - Nihan Dedeoğlu - Kendim şahsen gidiyorum rutin kontroller için, smear testleri gibi - Ben bukadar pozitif, bukadar şirin, bu kadar tatlı bir bayan görmedim

-İçinden tüm kaygılarını alıppp götürüyor - Nasip olursa bende hamileliğimde önceliğim olcak

Dragos Pendik -Soner Bey - Daha önceden ilgili ve sıcak bir doktordu ama yogunluktan mı bilmiyorum asma surat olmuş - Yinede tercih edilebilinir.