İstanbul Anadolu yakasinda oturanlar, hangi Hastaneye gidiyorsunuz?

bende pendik esenyalıda oturuyorum hamileliyimin 32 haftasındayım 6hafta önce marmara araştırma hastanesine gitdim çok yoğun bi hastaneydi ve dokdorlar erken doğum tehliken var dediler ona rağmen hastanede yatmayı kabul etmedim şimdi bel agrılarm çogaldi erken doğum için önerebileceniz iyi bi hastane vasmidır?

Selam Kızlar ,
bende 12 yıl sonra bu mutluluğu tattım . dilerim sonuna kadar devam eder. 2. tüp bebek denememde pozitif sonucu aldım ama kafam çok karışık .
tüp bebeği yeditepe de Cem bey ile denedik ve oldu . şimdi acaba diyorum 3. aydan sonra başka bir doktor ile mi devam etmeli . yeditepe SGK anlaşması yok yeterince masrafımız olduğu için devamına gücüm yetecek mi bilmiyorum . Aslında cem bey çok iyi bir doktor onunla devam etmek istiyorum . özel hayat sigortamdan dolayı 120 muayene ücreti . ve şöyle bir araştırma yaptım doğum içinde orayı seçersem 6000 TL yi gözden çıkarmalıyım :(( ne yapacağımı bilemiyorum kızlar . tüp bebek olduğu içinde çok endişeliyim normal bir kadın doğum doktoruna gittim avicenna da onun davranuşları ve tavrı çok anormal geldi bana . ben her şeyden kokuyorum bebeğe bir şey olacak diye ama gittiğim doktor sanki 10. çocuğum oluyormuş gibi davrandı bana :((

Canım al benden de o kadar...Benim ocakta Ataşehir Memorialde başarısız tüp bebek deneyimim oldu 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Daha önceden de 2 düşük bir 25 haftalık rahim ağzı yetmezliğinden kaybım oldu bu yüzden Ataşehir Memorialden perinatolog doç. dr. Arda Lembete gidiyorum. 13. haftada karından 4 yerden kesi ile laparoskopik serklajla rahim ağzım dikildi. Bir hafta sonra suyum geldi. Arda Beye devam ettim hastanede yattım ama orada sgk yok bu işlemler 2 tüp parası tuttu ve özel sağlık sigortam yarısını karşıladığı halde. Artık dr mi değiştiremem ben de 132 tl veriyorum sigorta indirimli. 15 te bir gidiyorum bir ödüyorum bir ödemiyorum ama her gittiğimde ayrıntılıydı 4 lü testti tahlillerdi nst idi hiç 132 olmuyor ve hep fazla oluyor...

Doğum da 6 binden aşağı olmaz ama dikişimi de normal dr alabilir mi bilmiyorum Arda Bey bazı operasyonlarını Central Hospitalde yapıyor ama doğumu yapar mı hiç duymadım... Ben abartıyorum bilmiyorum.

bende pendik esenyalıda oturuyorum hamileliyimin 32 haftasındayım 6hafta önce marmara araştırma hastanesine gitdim çok yoğun bi hastaneydi ve dokdorlar erken doğum tehliken var dediler ona rağmen hastanede yatmayı kabul etmedim şimdi bel agrılarm çogaldi erken doğum için önerebileceniz iyi bi hastane vasmidır?

Ben koşuyolunda oturuyorum. Önerme konusunda sgk geçen özel hastaneler sgk geçmeyen özel hastaneler, sgk lı devlet hastaneleri çok açık uçlu bir soru. Ben Ataşehir Memoriale gidiyorum sgk yoksa işin içinden çıkmak zor özel sağlık sigortan yoksa... Çok yoğun,, özel ilgi yok ama işin tecrübesi dersen zeynep kamil derim ama özele giden biri orada yapamaz ama işinde iyiler 8 sene önce ben büyük oğlumda 29 artı 4 te 4 cm açıkla doğum başlamış gittim 11 gün yattım tedavileri sayesinde durdu doğum ve zamanında oğluma kavuştum. Bu da 5. hamileliğim 2 düşük bir erken doğumum var:((

Arkadaşlar merhaba,
Özellerden çok çekmiş ve hatta Medipolde doktor takipsizliği sonucu bebeğini kaybetmiş biri olarak size 3 şey söyleyebilirim.

1) Nereye giderseniz gidin hem tanı koymada hem takipte Zeynep Kamilden iyisi yok bunu bilin (hem de tüm testler ücretsiz)
2) Eğer illa özel diyorsanız parasının ucuzuna pahalısına bakmayın doktorlarını araştırırken mutlaka Zeynep Kamil kökenli olmalarına dikkat edin (çok vaka gördükleri için tecrübeliler eninde sonunda oraya düşüyo yolunuz benim gibi)
3) Riskli bir gebelik yaşadıysanız da mutlaka bu konuda uzman bir doktora görünün

Sevgilerimle :)))

Arkadaşlar merhaba,
Özellerden çok çekmiş ve hatta Medipolde doktor takipsizliği sonucu bebeğini kaybetmiş biri olarak size 3 şey söyleyebilirim.

1) Nereye giderseniz gidin hem tanı koymada hem takipte Zeynep Kamilden iyisi yok bunu bilin (hem de tüm testler ücretsiz)
2) Eğer illa özel diyorsanız parasının ucuzuna pahalısına bakmayın doktorlarını araştırırken mutlaka Zeynep Kamil kökenli olmalarına dikkat edin (çok vaka gördükleri için tecrübeliler eninde sonunda oraya düşüyo yolunuz benim gibi)
3) Riskli bir gebelik yaşadıysanız da mutlaka bu konuda uzman bir doktora görünün

Sevgilerimle :)))

bilgiler için Allah razı olsun arkadaşım üzücüde bir kaybınız olmuş inşallah şimdi iyisinizdir

bende Emsey kurtköy hastanesine gidicem deneyimleri olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

canım ben üsküdar yunus emre hastanesinde ekin hanıma gidiyorum... Arkadaşımın doğumunuda o yaptırdı çok bilgili vetecrübeli bir doktor ben memnun kaldım şu zamana kadar hiç bir problem yaşamadım başından beri oraya gidiyorum başkada hiçbir yere gitmedim... Hastane fiyatlarıda makul... Muayenesi ssk lıya 27 tl!!!

doğum ücreti hakkında bilgi verir misin

doğum ücreti hakkında bilgi verir misin

Bende ekinhanıma düşük nedeniyle kürtaj oldum ekin hanım gayet iyi bir dr ama yunus emre hastaesimi bir daha tövbe!! Fiyat uygun ama asla tavsiye etmem kürtaj 500 e olmuştum kasım ayında

şuan yeni açılan via hospitala gidiyorum hastane çok iyi bütün personeli kadınlardan oluşuyor dr um serpil özen harika bir kadın tecrübesi cana yakınlıgı insana okdr raht hissettiriyorki kendini ben normalde gerilirim ama serpil hanımda çok rahatım doğum fiyatıda 800 tl şuan için çok uygun tavsiye ederim kesinlikle muayne ücretide 12 tl

Son düzenleme:
Bende ekinhanıma düşük nedeniyle kürtaj oldum ekin hanım gayet iyi bir dr ama yunus emre hastaesimi bir daha tövbe!! Fiyat uygun ama asla tavsiye etmem kürtaj 500 e olmuştum kasım ayında

şuan yeni açılan via hospitala gidiyorum hastane çok iyi bütün personeli kadınlardan oluşuyor dr um serpil özen harika bir kadın tecrübesi cana yakınlıgı insana okdr raht hissettiriyorki kendini ben normalde gerilirim ama serpil hanımda çok rahatım doğum fiyatıda 800 tl şuan için çok uygun tavsiye ederim kesinlikle muayne ücretide 12 tl

çok teşekkür ederim bilgi için inşALLAH bebeğini sağ salim kucağına alırsın

Back
X