İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz hastaneler çok acill!!!!

incilal_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
10
0
36
42
İstanbul
kızlar nolur bana akıl verin kafam çok karışık kartal da oturuyorum ama üsküdar bile olabilir.şuan umut hastanesinde birsen hanıma gidiyorum.siz ne dersiniz?

bende dragos şifa hastanesine gidiyorum
mine hanıma gidiyorum
çok memnunum
güleryüzlü, pratik.

vee bnm için en önemlisi randevuyla bakıyor.
sıra beklemiyorsun

Son düzenleme:
medipol hst.şule selvi...mükemmel bi doktor bence çok ilgili ve elide çok hafif.sezeryandan snr sondamı çıkardılar ve hst.turladım hiç ağrım olmadı kesinlikle tavsiye ederim..:46:

Bence hastane olarak Medical park süper.
Ben doğumumu orda yaptım, herşey süperdi.
Ortam, çalışanlar, kullanılan malzemeler, ne bileyim ya şu da kötüydü diyebileceğim birşey olmadı.
Ama tabi fiyat biraz yüksek sanki.
Daha uygun olsun dersen Dragos şifa Tahir tosyalı diyorum.
Adam çok babacan ve dikkatli bir dr, kanama yüzünden kendisini gecenin bir vakti aramıştım hamileyken, o vakit gayet nazik telefonumu açtı ve ben hastaneye gitmeden kendisi gitmiş beni bekliyordu ki ben normal hastanede takip ettiği hastasıyım öyle özel muayenehanesine filan gtmediğim halde.
Bence git birkaç dr'a muayene ol, zaten farkı görüp kendine uygun olanı seçersin inşallah..

HOSPITALIUM ÇAMLICA Dr.Mehmet Güçlü çook süpeer bir doktor.Öncelikle yoğun değil.İlgili ve bilgili 444 50 60 tan randevu alabilirsiniz.Hastanede SGK geçerli.Doğum fiyatları çok uygun.

Doktor beklentinize göre değişir ama Tahir Beye gittiğimde duyduklarıma şo oldum. Her yıl en az 1 kere doktora gierim. ama hiç bir doktor söylenmeyenleri söyledi. Kaldıki 5 ay önce başka bir doktora gidip simir testi yapıp spralimi kontrol ettirmiştim. Oooo dedim yandım. Acayip üzüldüm. Yumurtalıllarımın rahim duv. yapıştığını vs. vs. Ondan sonra yaklaşık 4 doktora gözüktüm. Hiçbiri onun tanısına katılmadı. Ben güven duymadım birdahada asla gitmem. Hastanede yeni doğum yapan onun hastası biriylede konuştum hastane standardı para almak için çocukları küveze koymak. Hadi doktorda yanılıyorum diyelim ama hastaneden uzak durun. Dediğim gibi 4 doktora daha gitim. Şu an Daha öncede kullandığım hastane olan Delta'da Hakan Gürbüz'e gidiyorum. Bilgili,konusuna gayet vakıf ve seviyeli biri.

bende medicana dan fiyat aldım bagkurlulara 2.250tl, hospitalıum icin 3 gündür arıyorum ama bi türlü fiyat bilgisine ulaşamadım! buarada ataşehir meorial ı da öğrendim sgk geçmiyor :7.800tl :P hisar hospital da sgk geçmiyor : 6.500tl şimdilik bu kadar merakla hospitalium un fiyat bilgisine ulaşmak istiyorum hanımlar bilginize

Arkadaşlar size kesinlikle medicana hospital çamlıcayı önermiyorum. Para için gözleri dönmüş resmen. Arkadaşımın erken doğum riski olduğunu söylemediler bi iğne varmış sanırım onu yapmaları gerekiyomuş ama yapmamışlar erken ve sezeryan olsun diye. Arkadaşımın erken doğum yapmı hastaneye gitti ama ,ilgilenen kimse olmadı ve hamileliğin ilk gününden beri oraya kontrollere gidiyordu. Tek suçu mesai saatleri dışında doğum sancısı olması doktorunun adıda sibel hn. Dr hanım doğuma teşrif etmedi. Yani kazara mesai saatleri dışında sancınız falan gelirse hademe bile doğurtturabilir sizi haberiniz olsun

Selamanlar medical park göztepe opr.dr mehtap yazıcıoğlu. orta yaslarda gayet olumlu bilgili bir doktor. ve ablam dogumunu orda yaptı cok guzel bakıyorlar hem bebege hem anneye 2 ay once dogumda ssk lı normal dogum 3000 lıra eger epıdural ıstersenız ayrıyetten 500 lıra epıdural ucretı alıyorlar. hem dogum oncesı hem dogfum sora gayet ılgılı guler yuzluler tavsıye ederım ..

ÇAMLICA HOSPITALUM da Dr.Mehmet GÜÇLÜ yü kesinlikle tavsiye ederim.Doktor çok bilgili vede rahat panik olmuyosunuz.saatlerce sıra beklemiyorsunuz.devamlı nöbetçi doktor oluyor. SGK doğum 500-750 tl.Hastanede Odalar gayet güzel.444 50 60

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar, ben şuanda 34 haftalık gebeyim.Yaklaşık iki aydır Dragos Şifada Dr.Tahir Beye gidiyorum.Bende tavsiye üzerine gittim.
Muanesinin uzun olduğunu zaten hemen hemen herkes belirtmiş.Ben sadece şunu merak ediyorum ve hala kafamda netleştiremedim.Orada normal doğum yapan kimse varmı merak ediyorum.Bu cumartesi kontrolüm var artık son kararımı vermek zorundayım.Ben Dr. metini çok duydum ama nebilim bana sezeryancı gibi geldi.Kendisine normal doğum istedğimii söyledim daha 32 haftada bebek makat gelişi dedi. Bebekler ilk gebeliklerde 37 veya 38 haftalarda doğum pozisyonuna girer normalde.Sanki ufaktan ufaktan sezeryana alıştırıyor gibi.Ben kesinlikele sezeryan istemiyorum.Kendisine bunu söyledim ama o anki bebeğin durumu senin durumun önemli sezeryan istemiyorum demekle olmaz dedi.Belki haklı o anki vücudun durumu ve bebeğin durumu çok önemli ama bana hiç normal doğumu destekleyen bir dr. gibi gelmedi.Şundan ne yapacağımı hangi dr. gideceğimi bilmiyorum herkes bir dr. öneriyor.Keşke ailemde güvenebileceğim bir kadın doğumcu olsaydı ama malsef:(

Siz bana yardımcı olurmusunuz , Dr. Tahir Beya aranızda normal doğum yaptıran varmı?

Merhaba Arkadaşlar, ben şuanda 34 haftalık gebeyim.Yaklaşık iki aydır Dragos Şifada Dr.Tahir Beye gidiyorum.Bende tavsiye üzerine gittim.
Muanesinin uzun olduğunu zaten hemen hemen herkes belirtmiş.Ben sadece şunu merak ediyorum ve hala kafamda netleştiremedim.Orada normal doğum yapan kimse varmı merak ediyorum.Bu cumartesi kontrolüm var artık son kararımı vermek zorundayım.Ben Dr. metini çok duydum ama nebilim bana sezeryancı gibi geldi.Kendisine normal doğum istedğimii söyledim daha 32 haftada bebek makat gelişi dedi. Bebekler ilk gebeliklerde 37 veya 38 haftalarda doğum pozisyonuna girer normalde.Sanki ufaktan ufaktan sezeryana alıştırıyor gibi.Ben kesinlikele sezeryan istemiyorum.Kendisine bunu söyledim ama o anki bebeğin durumu senin durumun önemli sezeryan istemiyorum demekle olmaz dedi.Belki haklı o anki vücudun durumu ve bebeğin durumu çok önemli ama bana hiç normal doğumu destekleyen bir dr. gibi gelmedi.Şundan ne yapacağımı hangi dr. gideceğimi bilmiyorum herkes bir dr. öneriyor.Keşke ailemde güvenebileceğim bir kadın doğumcu olsaydı ama malsef:(

Siz bana yardımcı olurmusunuz , Dr. Tahir Beya aranızda normal doğum yaptıran varmı?

ben hep sezeryan yaptığını duydum netten araştırmalarım sonucu,hiç normal doğum yaptırdığını duymadım

Back
X