İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edeceginiz tüp bebek merkezleri...

hevuk

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
7.065
361
363
Merhaba arkadaşlar istanbul anadolu yakasında tüp bebek merkezlri tavsiyelerinizi bekliyorum.Fiyatta verirseniz sevinirim ve dini hassasiyetleri olan ilgili yerler olmasını istiyorum eşim çok hassas bu konuda onu ikna etsinler istiyorum.Yaptırıp memnun kaldığınız para canlısı olmayan yerlerler arıyorum..

Kimse bilmiyormu güzel biryer yani ?

slm cnm medicine hospital var üstkaynarca/pendik te eski nene hatun hastanesi
fiyat hakkında tam bilgim yok ama çoğu yerden daha uygun diye duydum
dr.berrin karakuy kadın doğum ve tüpbebek ünite sorumlsu

merhaba canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun altunizadede ferticenter var tavsiye edebilirim fiyatına gelince ilaçlarla birlikte farklılıklar gösterebiliyo ama 2000 euro + ilaç yanlış bilmiyorsam

merhaba canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun altunizadede ferticenter var tavsiye edebilirim fiyatına gelince ilaçlarla birlikte farklılıklar gösterebiliyo ama 2000 euro + ilaç yanlış bilmiyorsam

Amin inşallah canım hayırlısını versin Rabbim öncelikle..Buraya gittim capitöl ün aşşagı tarafında sanırım Ama yaşın genç Allah büyük biraz daha bekle dedi 27 yaşına gircem mayısta ama...

Son düzenleme:
slm cnm medicine hospital var üstkaynarca/pendik te eski nene hatun hastanesi
fiyat hakkında tam bilgim yok ama çoğu yerden daha uygun diye duydum
dr.berrin karakuy kadın doğum ve tüpbebek ünite sorumlsu

Medicana hakkında pek ii şeyler duymadım .. :59: Nene hatunla görüşebilirim .. Teşekkür ederim... SİZ YAPTIRDINIZMI?

Medicana hakkında pek ii şeyler duymadım .. :59: Nene hatunla görüşebilirim .. Teşekkür ederim... SİZ YAPTIRDINIZMI?

medicana değil cnm medicine hospital.nenehatundu adı değişti
ben yaptırmadım ama arkadaşım oraya gidiyo aşılama için
bi gidip görüş bakalım hayırlısı olsun

:77: pardon adı deişmiş ben nene hatunu duymuştu Tamam canım bi oraylada görişiyim ben..

Merhaba arkadaşlar istanbul anadolu yakasında tüp bebek merkezlri tavsiyelerinizi bekliyorum.Fiyatta verirseniz sevinirim ve dini hassasiyetleri olan ilgili yerler olmasını istiyorum eşim çok hassas bu konuda onu ikna etsinler istiyorum.Yaptırıp memnun kaldığınız para canlısı olmayan yerlerler arıyorum..

mrhb arkadaşım ben umut tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum ben memnununm fiatına gelince geçen sene 5 di galiba yanlış hatırlamıyosam.benim daha yeni transferim oldu aynı merkezde dondurulmuşlarla 1500 tl tuttu ve bu 4. denemem bugün 7. günüm inş. hayırlısıyla bu defa olacak.senin kaçıncı denemen canım inş. Rabbim hepimizn hakkında hayırlı neyse onu verir.

Amin inşallah canım hayırlısını versin Rabbim öncelikle..Buraya gittim capitöl ün aşşagı tarafında sanırım Ama yaşın genç Allah büyük biraz daha bekle dedi 27 yaşına gircem mayısta ama...

bende 26 yaşındayım ama öyle bir tepki almadım görüştüğün doktor kimdi acaba

erdem hastanesi var canım 3.500 ve dini hassasiyet varmş orada,ama başarı durumunu bilmiyorum bende araştrmadayım,ben ya memorial yada erdem arasında karar vermeye çalşyrum..

ben ümraniye medıcana da yaptım.suan hamıleyım ilk denemede ...dr erkek ama...3000 tl hastane alıyor+ ilaclar benımkı 4500 mal oldu

bende 26 yaşındayım ama öyle bir tepki almadım görüştüğün doktor kimdi acaba

Canım ben özel umut hastanesinde tedavi oluyordum rahim filminde tüplerim tıkalı çıktı doktorum yönlendirdi üsküdar altunzadede capitol un arka tarafındaydı adını tam 5 kez arayıp doktoruma sormustum o anki şokla..hatırlamıyorum vallahi adını...ii bir doktordu ama sagolsun biraz moral olmuştu bana şokun üstüne...

Teşekkür ederim hepinize ilginizden dolayı arkadaşlar sanırım erdemde yaptırıcam inşallah hayırlısını nasip etsin Rabbim isteyen bütün herkese hayırlı evlatlar versin Mevlam.. öpüyorum sizleri :54:

Teşekkür ederim hepinize ilginizden dolayı arkadaşlar sanırım erdemde yaptırıcam inşallah hayırlısını nasip etsin Rabbim isteyen bütün herkese hayırlı evlatlar versin Mevlam.. öpüyorum sizleri :54:

önemli olan içine sinmesi arkadaşım hakkında hayırlısı olsun dua ile...

önemli olan içine sinmesi arkadaşım hakkında hayırlısı olsun dua ile...

Teşekkür ederim arkadaşım içime sindi biraz bütün personel bayan ama hastaneye gittim 3 gün önce klomenden dolayı kist var 2 tane ve su dolu baloncuklar varmış ama..Doktor doplöre soktu beni bide kanser taraması yaptı..paramızı hazırladık eşimde okeyledi ama ben bi türlü adım atamıyorum acaba tutunurmuki bebek kistler filan problem olmazmı ordada muyane oldum doktor bişey demedi...sürekli muyne olmaktan rahimdede küçük bir yara oluştu...ilaç kabul etmiyo artık vücüdum okadar kullandımkii korkuyorum naapmalıyım bunun için..

arkadaşlar benden size tavsiye sakın nene hatuna gitmeyin işi ticaratr dökmüşler bende çok araştırdım şimdi umut tüp bebkte kara kıldıkyer olrak koşoyolunda araştırmanızda fayda var

hayatım umut tüp bebkle görüşün bence memnun kalacaksınız bir denemekte fayda var orasıda koşuyolunda doktorları çok iyi hamile kalan hasta sayısı çok

Erdemde yaptırdım kızlar ama negatif oldu malesef şimdii nappsam bilemedimm dr araştırıyorumm insan ne yapıcagını bilemiyor..Beniim tüplerim problemlii tutunmama olasılıgı yüksekmiş bi arkadaş söyledi şimdi hastaneye kısırlık üzerine iyi bir jinekololog arıyorum..

Back
X