İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edeceginiz tüp bebek merkezleri...

Teşekkür ederim arkadaşım içime sindi biraz bütün personel bayan ama hastaneye gittim 3 gün önce klomenden dolayı kist var 2 tane ve su dolu baloncuklar varmış ama..Doktor doplöre soktu beni bide kanser taraması yaptı..paramızı hazırladık eşimde okeyledi ama ben bi türlü adım atamıyorum acaba tutunurmuki bebek kistler filan problem olmazmı ordada muyane oldum doktor bişey demedi...sürekli muyne olmaktan rahimdede küçük bir yara oluştu...ilaç kabul etmiyo artık vücüdum okadar kullandımkii korkuyorum naapmalıyım bunun için..
Erdem deki tüp bebek tedaviden memnun kaldın mi arkadaşım doktorun kimdi bende 1 aşılama yaptırdım ama tutmadı laboratuar larını iyi olmadığını duymuştum sence ?

Bana acilen bilgi lazım arkadaşlar.Uzun zaman oldu konulardan uzak kaldığımdan hiiiç bilemiyorum şu anda hangi merkezde hangi doktor var.
Lütfen İstanbul Anadolu yakasında İyi bir merkez ve doktor var ise paylaşabileceğiniz çok memnun olurum..
Sevgiler saygılar.

Merhaba ben 2. denememi altunizade bahçeci sağlık gurubu umut tüp bebekte yaptırdım doktorum Cem ÇELİK ve çok memnun kaldım Fiyat 6500 tl ve kısa bir süreliğine üreme sağlığı muayenesi ücretsiz

Back
X