İstanbul Anadoluyakasında Acil hastane ve doktor

rakunt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6
0
86
45
İstanbul
Herkese merhaba,

Yaklaşık 6 aylık hamileyim.İlk oğlumun doktoruna gittim kontroller için ama şimdi eve yakın çok uzak olmayan hastane ve doktor arıyorum.Maltepede oturuyoruz.Şu anda bildiğim sadece Bölge hastanesi hem uygun hemde şimdilik kötü birşey duymadım.Sizlerin bildiği uçuk fiyatlarda olmayan dr ve hastane var mı?Ve bu hafta bir kontrolüm var.Haftasonuna kadar bulmam lazım(

cnm bnde rahmanlarda oturyorum.. ben ilk zamanlardan beri özel umut hastanesine gidiyorum...kontrollerı 30 tl zaten ayda bi gidiliyor...fatih birolda doktorum çoook memenunum...7 doktordan sonra onda sabit kaldım cnm tavsiye ederim...aklının köşesinde kalsın

ben de maltepe de oturuyorum ve 4 yıldır evlendiğimden bu yana bölge hastanesine gidiyorum kadın doğum da olduğu gibi diğer bölümlerinden de memnunum...fahrettin bey e gidiyorum diğer 2 bayan doktora gitmedim..fahrettin bey gereksiz ilaç vermeyen test yapmayan pozitif düşünceli bir doktordur tavsiye ederim tek kötü şeyi bana göre ultrason aleti biraz eski model yani ben bebek büyüdükçe seçmekte zorlanıyorum bazı ayrıntılarını bunun dışında unvanı yard. doç...göstepe ssknın eski başhekimi yaşı var baya tecrübeli bir doktor...doğum ise normal doğum 1 gece hastane yatışı dahil 400 dü sezeryan 2 gece hastane yatışı içinde 600 dü

Süper oldu .Bende Merve hanıma gidiyordum ilk zamanlar ama sanki bana çok ilgisiz gelmişti.Fahrettin beye gidebilirim ozaman .Eski dr da da aletler eskiydi hiç sorun deil büyük halini yazlıkta bolbol gördüm:)))Cevaplar geldikçe umutsuzluğum değişiyor çok tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…