İstanbul Ankara burun estetiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim. Tabi ki doktorum burun hattinin sola yatik ve ucundaki problemleri söyledi. Tomografi çekilmiyor özel bir muayene olduğu için. Ama içteki kemiklerin hepsi engebeliymis torpulendi hepsi. Açık oldum. Şimdilik orta halli memnunum. Önceki halinden bin kat daha iyi tabi ki. Ama odemlerim de inince son kararimi verip ona göre doktorumun ismini açıklarım
Özel muayene olsa Bile ameliyat öncesinde tomografi alması ya da röntgen çektirmesi gerekiyor diye biliyorum. Benim doktorumun da özel muayenehanesiydi fakat ameliyata karar verdikten sonra beni özel bir hastaneye yönlendirdi ve bütün tetkikleri yaptırdı. Şaşırdım sadece :/
Yine de sonuçtan memnunsanız ne güzel :)

Özel muayene olsa Bile ameliyat öncesinde tomografi alması ya da röntgen çektirmesi gerekiyor diye biliyorum. Benim doktorumun da özel muayenehanesiydi fakat ameliyata karar verdikten sonra beni özel bir hastaneye yönlendirdi ve bütün tetkikleri yaptırdı. Şaşırdım sadece :/
Yine de sonuçtan memnunsanız ne güzel :)

Bakalım 8. Gün bant var şuan ucu da top gibi insallah iyi olur

Lütfen yardımcı olur musunuz ne kadar sürede sıra size geldi,2016 da ne kadar ödediniz,tek probleminiz eğrilik miydi?Uzun süredir Şenol Çomoğlunu araştırıyorum ama doğru düzgün bilgi bulamıyorum fotoğraf hiç yok lütfen yardımcı olun

Back
X