- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Arkadaşlar sabah 5teki uçuş için oraya gitmem saçma ve anlamsız bir intihar girisimi mi olur? Ne yapacağımı bilmiyorum, bu durumda ne yapılıyor bilmiyorum, bir işlem yapmam gerekiyor mu? Kaldım öyle korkudan, üzüntüden. Ellerim titriyor.
Uçuş ertelenir muhtemelen, havalimanını kapatabilirler, tv de sivillere karşı düzenlenen en büyük saldırı diyorArkadaşlar sabah 5teki uçuş için oraya gitmem saçma ve anlamsız bir intihar girisimi mi olur? Ne yapacağımı bilmiyorum, bu durumda ne yapılıyor bilmiyorum, bir işlem yapmam gerekiyor mu? Kaldım öyle korkudan, üzüntüden. Ellerim titriyor.
Sasmamak gerek!Yayın yasağı gelmiş bile
Peki. Korkudan evde koltuğa yapıştım kaldım, kapı önüne çıkacak cesaretim kalmadı. Birileri, bir şey durdursun şu terörü artık ya, insanlar ölüyor yeter artık!Gitmeyin. Erteleyin gerekirse yakın bileti. Ya da S. Gökçen'den uçun mümkünse.
Hala keriz yerine konuyoruz ve inandiriliyoruz ya ona yaniyorum arkadas.Cikicak simdi tepeden bunlarla bizim gucumuzu test edemezsiniz diyecek olay kapanacak..Neyse ya yazmayacagim.valla.
Kan ihtiyaci fazlaymis. Esim de kizilay kan merkezine gitti kan vermek icin. Bakirkoye gitmeye gerek yok herhangi bir kizilay merkezine gidip verilebilirmisKan bağışı ile ilgili bir sıkıntı var galiba
Babam orada çalışıyor 65 kadar kişinin öldüğünü söylemiş annemlere Allah belalarını vermiyor vermiyorİstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminalinde şiddetli patlama ve silah sesleri duyuldu. 2 patlamanın olduğu gelen bilgiler arasında. Patlamalar sonrası yaralılar olduğu belirtiliyor. Havalimanına 20 civarında ambulans geldiği bilgiler arasında. Görgü tanıkları, çok büyük bir patlama olduğunu söyledi.
Ayrıntılar geliyor...
Mynet
http://www.mynet.com/haber/guncel/ataturk-havalimaninda-patlama-ve-silah-sesleri-2516521-1
öyle olacak tabi ne olacak? israile diz çöktürdük ondan böyle oldu diyecek çok adam var .. sen şimdi savunmaları izle.. çünkü istihbarat benim, ben yapmıyorum işimi..
Babam orada çalışıyor 65 kadar kişinin öldüğünü söylemiş annemlere Allah belalarını vermiyor vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?