İSTANBUL AVCILAR KADIN DOĞUM DR.ÖNERİSİ

duygu_ceylinece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
102
53
38
34
Kızlar yardımm. Gebelik düşünüyorum.Gebelik öncesi kontrol ve daimi bi doktorum olsun istiyorum avcılarda oturuyorum. önerebileceginiz hastane dr varmı ? avcılar hospital yakın bana varmı oraya giden ?

Ben avcilar hosp. Nil Bilgene gittim canim simdilik cok olumlu bisey soyleyemem cunku anlayabilecek sekilde taniyamadim henuz ama ilgilendi bakalim sali gunu gene gidicem ozaman bi fikir verebilirim
orda faruk cekmeceli varmis onu da cok ovuyolar bi arastir istersen

nil hanımın adını cok duydum cok kalabalık bekliyoruz bize sıra gelmiyo gibi yorumlar okudum :KK48:faruk beyide bi arastırayım tesekkür ederim canım. tekrar gittiginde bilgi verirsen sevinirim

Sira bekleme konusunda ben de endiseliydim ama bence tum kadin dogum doktorlarinda onun gibi durumlar mumkun yani acil bir dogum geliyo ve dr gitmek zorunda, degil mi:) o acil biz de olabiliriz :)) ayrica birini bulirsan beni de bilgilendirirmisin ne olur ne olmaz ;)

haklısın canım. avcılar anadolu hastanesi özcan beyi cok övüyorlar birde. bu arada yeni farkettim 3 haftalık hamileymissin. ALLAH bebisini sana bagıslasın bizede nasip etsin İNSALLAH. :)

Coook tesekkur ederim Tatlim Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin... benm biraz karisik ya 3 hafta mi 5 hafta mi bilmiyorum:KK70:hamilelik takvimi 5 hafta diyo bana gore 3 hafta :anneadayı: doktor henuz bisey demedi miniminnacik sanirim :KK28: darisi da basina :)

Mrb canım bende avcılarda oturuyorum. avcılar hospitalı hiiiçççç tavsiye etmem nil hanım benim doğum yaptırdığı arkadaşıma sen benim hastam mıydın diye sormuş :KK45: Sadullah beyde çok paragöz bi doktor allah kimsenin eline düşürmesin (amin) annem faruk çekmecelide rahim ağzı ameliyatı oldu pek konuşmayan ağzından kelpetenle laf alınan bi doktor duyduğum kadarıyla normal doğumu desteklemiyormuş biraz doğuramadınmı direk sezeryana alıyormuş öyle duydum.

Anadolu hastanesi uğraş hanım tam anlamıyla mükemmel bi doktor çok pozitif insanı yormayan bi yapısı var ama doğumda hastanede tek kişik odalar müsaitse seni oaraya alıyorlarmış odalar iki kişilikmiş o yüzden artık anadolu hastanesine devam etmiyorum. özcan bey çok yoğun gelip saatlerce beklerim dersen sen bilirsin olumsuz bir şey duymadım.

esenyurtta faruk moin bu ismi çok duyuyorum giden arkadaşlarım çok memnun.

benim doktorum avcılar medicana onur başeğmez ben çok memnunum kısmetse inşallah doğumumu onur beyle yapmak istiyorum rahat tavırları hoşuma gidiyor. evlendikten hemen sonra bebek istediğimiz için bir problem var mı diye demet hanıma gittim bana sende kist var boşuna uğraşma senin çocuğun olmaz dedi hüngür hüngür ağladım korkudan smear sonucu bile almaya gidemedim şansa sonucu aldığım gün demet hanım yokmuş onur beye gösterdim beni o kadar rahatlattı ki allaha şükür hamile kalabildim. şimdi onur beye devam ediyorum.

ben doğma büyüme avcılarlı olduğum için bütün hastaneler ve bazı hekimler hakkında az çok bilgi sahibiyim umarım bu bilgiler işine yarar seçim senin sağlıklı günler :anneadayı:

canım öncelikle tesekkür ederim bir bir yazmıssın bildiklerini cok sagol :)
Avcılar hospital dr ları için sezeryana yönlendiriyo diyolar. uğras hanıma arkadasım gidiyodu ama hastane iyi değil diye baska doktora gectiler. istiyorumki dr yakından ilgilensin konuskan olsun onur bey i bi arastırayım tekrar tesekkür ederimm Allah bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah tatlım :KK46::KK25:

avcılar hospitalda ki sadullah denem dr bozması nerdeyse benim rahmimi alacaktı sırf ameliyat manyağı olduğu için. eylül ayın da bir düşük yaptm ilk gebeliğimdi sabah kanamam başlayınca avcılara gi,ttik en erken sadullah yesevi varmış ona girdik milyonda bir görülen bir gebelik teşhisiyle ameliyathaneyi hazırlattı kardeşimin eşinin kuzeni kadın doğum uzmanı onu aradık hemen terkedin orayı dedi sıradan bir düşük yapıyorsun dedi de kurtuldum. Kolan beylikdüzü arzu hanıma yönlendirdi beni tanıdık olan dr.be de sevdim ona devam edicem inşallah bu ay hanile kalabilirsem.

avcılar hospitalda ki sadullah denem dr bozması nerdeyse benim rahmimi alacaktı sırf ameliyat manyağı olduğu için. eylül ayın da bir düşük yaptm ilk gebeliğimdi sabah kanamam başlayınca avcılara gi,ttik en erken sadullah yesevi varmış ona girdik milyonda bir görülen bir gebelik teşhisiyle ameliyathaneyi hazırlattı kardeşimin eşinin kuzeni kadın doğum uzmanı onu aradık hemen terkedin orayı dedi sıradan bir düşük yapıyorsun dedi de kurtuldum. Kolan beylikdüzü arzu hanıma yönlendirdi beni tanıdık olan dr.be de sevdim ona devam edicem inşallah bu ay hanile kalabilirsem.

Kesinlikle katiliyorum canim bende kendi doktoruma gittim ilk bebegimin 3 aylikken karnimda kalbi durdu cok titizleniyordum verdigi usg kagidinda kesenin ici bos gozukuyordu 2 gun sonra baska hastaneye gideyim bide orada baksinlar bakalim bebek gozukecek mi diye avcilar hospitala gittim asistan kizlara sordum en musait doktor hangisi diye onlarda sadullah yasevi dediler neyse odedim parayi iki kisiden sonra sira bana geldi durumu anlattim ilk bebegim karnimda öldu buanda bisey olacak diye korkuyorum dedim ultrasondan bakti kesenin icinde bebegi gordum yavrum minicikti bana dediki kesede bebek gozukmuo bos gebelik olabilir bugun ve iki gun sonra beta hcg yaptir sonuclariyla bana gel sakin doktor doktor gezme dedi!!! Verdigi usg kagidinda tam bebegi gordugum yere iki tane ok isareti koymus aklinca bebegi goremeyim diye!!
Adamin tavirlarindan suphelendim esime dedim ki yuru gidelim onur beye kizsada kovsada daha iki gun once geldin yine niye geldin dese bile ben bi korkuyla nefes alamam dedim neyse onur bey bakti ve ne dedi kizlar biliyor musunuz? Kalp atislari baslamis!!!
2 saat once sadullah bey bebegi bile gorememisken onur bey kalp atislarinin basladigini soyledi bebegi gosterdi.
Sadullah beyi allaha havale ediyorum. Beta hcg testi 90 tl iki test yapilacakti 180tl tutacak 180tl alabilmek icin bu kadar strese sokmasina ne gerek vardi hakkimi helal etmiyorum bir daha o hastanenin onunden bile gecmem.

canım öncelikle tesekkür ederim bir bir yazmıssın bildiklerini cok sagol :)
Avcılar hospital dr ları için sezeryana yönlendiriyo diyolar. uğras hanıma arkadasım gidiyodu ama hastane iyi değil diye baska doktora gectiler. istiyorumki dr yakından ilgilensin konuskan olsun onur bey i bi arastırayım tekrar tesekkür ederimm Allah bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah tatlım :KK46::KK25:

Rica ederim canim. Ben avcilar hospitali kimseye tavsiye etmiyorum basima gelenlerden sonra. Medicana hakkinda da hic iyi seyler duymuyorum olmadi doktorumla konisucam dogum icin baska bi hastaneye goturucem kendisini. Ben onca doktor gezdim en cana yakin her soruya cevap verip rahatlatan ugras hanim ve onur bey ama iste calistiklari hastaneler cok buyuk soru isareti :( amin canim bu kez insallah bebegimi saglicakla kucagima alabilirim. Rabbim olmayanlarada nasip etsin tezz vakitte senden de iyi haberler bekliyorum ona gore :)

amiin cnm insallahh :) inan hamile kalmaktan cok hastane ve dr konusunda strese giriyorum. rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın bizleri

Stres yapma canim hamilelik cok farkli bi duygu inan hic bisey eskisi gibi olmuyor eskisinden daha guzel oluyor iyi insanlarla iyi olaylarla karsilasiyorsun tabi bazen sorunlu insalarlada karsilasiliyor ama onlarda tuzu biberi olsun :)))

Kesinlikle katiliyorum canim bende kendi doktoruma gittim ilk bebegimin 3 aylikken karnimda kalbi durdu cok titizleniyordum verdigi usg kagidinda kesenin ici bos gozukuyordu 2 gun sonra baska hastaneye gideyim bide orada baksinlar bakalim bebek gozukecek mi diye avcilar hospitala gittim asistan kizlara sordum en musait doktor hangisi diye onlarda sadullah yasevi dediler neyse odedim parayi iki kisiden sonra sira bana geldi durumu anlattim ilk bebegim karnimda öldu buanda bisey olacak diye korkuyorum dedim ultrasondan bakti kesenin icinde bebegi gordum yavrum minicikti bana dediki kesede bebek gozukmuo bos gebelik olabilir bugun ve iki gun sonra beta hcg yaptir sonuclariyla bana gel sakin doktor doktor gezme dedi!!! Verdigi usg kagidinda tam bebegi gordugum yere iki tane ok isareti koymus aklinca bebegi goremeyim diye!!
Adamin tavirlarindan suphelendim esime dedim ki yuru gidelim onur beye kizsada kovsada daha iki gun once geldin yine niye geldin dese bile ben bi korkuyla nefes alamam dedim neyse onur bey bakti ve ne dedi kizlar biliyor musunuz? Kalp atislari baslamis!!!
2 saat once sadullah bey bebegi bile gorememisken onur bey kalp atislarinin basladigini soyledi bebegi gosterdi.
Sadullah beyi allaha havale ediyorum. Beta hcg testi 90 tl iki test yapilacakti 180tl tutacak 180tl alabilmek icin bu kadar strese sokmasina ne gerek vardi hakkimi helal etmiyorum bir daha o hastanenin onunden bile gecmem.
canım sağlıkla kucağına al inşallah ilk gebeliğin için de üzüldüm neyseki yeri boş kalmamış. bikaç sorum olacak sana. ilk kayıptan ne kadar süre sonra hamile kaldın ve o süre içerisin de korundunmu.

Stres yapma canim hamilelik cok farkli bi duygu inan hic bisey eskisi gibi olmuyor eskisinden daha guzel oluyor iyi insanlarla iyi olaylarla karsilasiyorsun tabi bazen sorunlu insalarlada karsilasiliyor ama onlarda tuzu biberi olsun :)))

tez zamanda nasip olur ınsallah banada :)

canım sağlıkla kucağına al inşallah ilk gebeliğin için de üzüldüm neyseki yeri boş kalmamış. bikaç sorum olacak sana. ilk kayıptan ne kadar süre sonra hamile kaldın ve o süre içerisin de korundunmu.

Amin canim darisi basina ins. Kurtajdan sonra 4 kez adet gordum yani 5 ay sonra hamile kalabildim. Doktorum 3 ay korunma verdi ama bebegimin acisi dinecek gibi degildi bende 1 ay sonra hemen korunmayi biraktim korunmayi biraktiktanda 3 ay sonra hamile kalabildim :( herkes dusugun kolu iceride kalir hemen hamile kalirsin dedi ama inan ilki kadar kolay olmadi (ilkine korunmayi biraktigimiz ay hamile kalmistim) cok zor donemler gecirdim cok dua ettim rabbim aratmadi cok sukur darisi basina insallah.

tez zamanda nasip olur ınsallah banada :)

Insallah canim sanada dua edicem rabbim isteyen bir bekleyis icinde dua eden herkesin dualarini kabul etsin.

Amin canim darisi basina ins. Kurtajdan sonra 4 kez adet gordum yani 5 ay sonra hamile kalabildim. Doktorum 3 ay korunma verdi ama bebegimin acisi dinecek gibi degildi bende 1 ay sonra hemen korunmayi biraktim korunmayi biraktiktanda 3 ay sonra hamile kalabildim :KK43: herkes dusugun kolu iceride kalir hemen hamile kalirsin dedi ama inan ilki kadar kolay olmadi (ilkine korunmayi biraktigimiz ay hamile kalmistim) cok zor donemler gecirdim cok dua ettim rabbim aratmadi cok sukur darisi basina insallah.
seni en iyi ben anlarım canım benim de düşükten sonra 2 ay korun dedi ama ben ilk aydan başladım ve üçüncü adetimi gördüm hala gelen giden yok halbuki ilki jhemen olmuştu o yüzden sordum canım inşallah bu ay kalmışımdır. dua eder misin bana da Zeynep benim ismim. :)

Back
X