Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok acil destege ihtiyacım var o yüzden konuyu buraya acıyorum. Kızlar Avrupa yakasında özellikle bahçelievler civarı olursa sevinirim öenerebileceğiniz bir dermatolog var mı? şimdiden teşekkürler.
Çok acil destege ihtiyacım var o yüzden konuyu buraya acıyorum. Kızlar Avrupa yakasında özellikle bahçelievler civarı olursa sevinirim öenerebileceğiniz bir dermatolog var mı? şimdiden teşekkürler.
Ben çapada'ki tüm doktorları seviyorum. Babam 6 yıldır orada ve hepsi çok iyi bence, Goncagül hanım var çok iyi birisi, Afet hoca var prof. o da çok iyi, ben orayı seviyorum...
Özel hastaneler gerekli gereksiz test, tahlil falan istiyor ben hastanede çalıştığım için ortamını çok iyi biliyorum. Hasta değil müşteri olarak görüyorlar ama siz bilirsiniz tabi..