İstanbul avrupa yakası ayrıntılı ultrasyon

Hayatveyasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
160
29
48
33
18 haftalık hamileyim İstanbul avrupa yakasında oturuyorum 20 . haftada ayrıntılı ultrasyon varmış doktorum bir yer önerdi ama ücreti 400 TL bana çok fazla geldi yardımcı olurmusunuz hem.güzel.ilgilenen hem CD ve resmini de veren bir hastane ve doktor

Canim ben yenibosna nisa hastanesinde cektirdim 260 tl verdim sgk li fiyati hem cd verdi hemde bir adet resim yaklasik bir 20-25 dk sürdü perinatolog cekiyor reyhan hanim daha önce radyoloji uzmanina cektirdim 5 dk bakti bakmadi zaten onu kabul etmediler son anda nisa hastanesinde buldum

Birde özel güngören hastanesini cok tavsiye etmislerdi ama bana cok ters kaldığı icin gidemedim 180 tl yanlis hatırlamıyorsam onlarda cd veriyormuş

SSK dan faydalanamiyorum maalesef ama güngören hastanesinin fiyatida iyiymis gerçi bizede uzak geliyor

SSK dan faydalanamiyorum maalesef ama güngören hastanesinin fiyatida iyiymis gerçi bizede uzak geliyor
Zaten sgk siz fiyatida cok farketmiyor canim 10 yada 20 tl dusuyolar ben tekbasima oldugum icin riskli gebelik ten dolayi gidemedim eslik eden biri olursa gidebilirsin aslinda komşum gitti cok memnun kalmis

Back
X