istanbul avrupa yakası ayrıntılı usg fiyat

brnh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
7.304
7.673
118
31
evet hanımlarr ılenınızz varmı fıyyatlar nedır nerelerde yaptrdınız

Canım ben koç Üniversite'si hastanesinde yaptırdım SGKlı120 TL SGKsız 220 gibi bişey sanırım dr hande yağmur inanılmaz tatlı Sabırlı birisi tam 3 saat baktılar bebişe son hastaydım Sabırla ilgilendi çnkü bizimkisi doğru düzgün durmadı karnımda..ben cok memnun kaldım.bu arada Acıbadem perinotolog Detaylı için Prof bakıyor oda 330 TL(özel sağlık sigortası indirimi ile)

unıv hastanesınde dırek randevu alıp gıdılıomu acabaa

Aynen canım randevuyu alıyorsun ama alırken muhakkak bildir Detaylı ultrason diye çnkü belirli günleri varmış

İstanbul Esenyurt ETİK LİFE hastanesinde 2 li test 50 3 lü test 80 tl

Prof. Dr. Recep Has. Türkiye'nin en iyi peritanologu. 500 tl özel.

Tamamlayıcı sağlık sigortası özel hastanelerdeki fark ücretini karşılayan bir sigorta uygulaması. Özel sağlık sigortasındaki gibi ömür boyu yenileme garantisi mevcut ve ayakta tedavileri % 100 e kadar karşılıyor. Ayrıca doğum teminatı da özel sağlık sigortasına göre daha uygun fiyatlarla sigortalıya sunuluyor. Hastanelerde ortaya çıkabilecek ekstra masraflar düşünüldüğünde ve özel sağlık sigortasına bütçesi yetmeyen sigortalı adayları için çok uygun bir sigorta uygulaması. Daha detaylı bilgi almak isterseniz mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…