İstanbul Avrupa Yakası Hastane-Dr. Tavsiyesine İhtiyacım Var

Ssilan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
1.237
735
50
Ben henüz hamileliğimin başındayım.. Tüpbebek ile 2. çocuğuma hamileyim..Şuan kontrollerim kendi tüpbebek dr'umda devam ediyor.Ancak ben artık ileride doğumuda yapabileceğim bir hastanede kontrollerime devam etmeyi düşünüyorum.
Evim Sarıyerde ve iş yerim de Nişantaşı. Haliyle bu aralarda yakınlıkta bir hastane ve dr. arıyorum kendime. Yakınlardaki hastaneler maalesef Acıbadem, Amerikan gibi olunca yanına yaklaşılmıyor.

Araştırmaya çalışıyorum ama sizlerden bu civarlarda kontrole gidip memnuniyet duyduğunuz önereceğiniz yerler var mı öğrenmek istedim.
Örneğin Ota Jinemed, Cerrahi ve biraz bana uzakta olsa Medical Park B.Evler aklıma gelenler.
Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar.

Bütçeniz nedir bilmiyorum ama Bahçelievler Hizmet Hastanesi güzel tavsiye ederim.

Bütçeniz nedir bilmiyorum ama Bahçelievler Hizmet Hastanesi güzel tavsiye ederim.

Kızımın doğumunu da 2005 yılında orada yaptığım için biliyorum orayı. Çok bilinçli bir tercih değildi son dakika seçmiştik asında.. Temiz ve gayet memnun kalmıştım. Sanırım SGK'lı 3,5 civarında doğum fiyat değilmi? Bütçemde bu civarda zaten ama daha yakın bir yer bualbilirmiyim umudunu koruyorum bakalım.
Şimdi yine düşünmüyor değilim ama evime uzak olduğu için bir parça sıkıntım var.

Kızımın doğumunu da 2005 yılında orada yaptığım için biliyorum orayı. Çok bilinçli bir tercih değildi son dakika seçmiştik asında.. Temiz ve gayet memnun kalmıştım. Sanırım SGK'lı 3,5 civarında doğum fiyat değilmi? Bütçemde bu civarda zaten ama daha yakın bir yer bualbilirmiyim umudunu koruyorum bakalım.
Şimdi yine düşünmüyor değilim ama evime uzak olduğu için bir parça sıkıntım var.
Şişli civarında bir Dora Hospital var, butik bir hastane. Fiyatları nedir bilmiyorum ama güzel olduğunu okudum.

Arkadaslar ben de 25 yasinda 9. Haftanin icinde hamileyim. Yesilkoy internatioal acibademde normal dogum yapmayi dusunuyorum insallah istedigim gibi normal yapabilirim. Memnun kaldiginiz Avrupa yakasinda iyi bir bayan dogum ve cocuk doktoru tavsiyeniz var mi? Simdiden butun anne olacaklari tebrik ediyorummm.. sevgiler :)))

Bende hamile kalmadan once ona gitmistim ama hamile kalinca gitmedim memnun musunuz?
2 kere gittim muayeneye. Memnunum şimdilik, çok ilgili bir doktor. İnsana güven veren ve rahatlatan bir tavrı var. Saygılı biri ayrıca. Onunla tamamlamak istiyorum süreci.

Or - ahayim (ozel balat hast.) dr mehmet aygun ustelik perinatolog benimde tup bebek takibim onda devam ediyor tavsiye ederim

2 kere gittim muayeneye. Memnunum şimdilik, çok ilgili bir doktor. İnsana güven veren ve rahatlatan bir tavrı var. Saygılı biri ayrıca. Onunla tamamlamak istiyorum süreci.

Normal rutin kontrol muayene için ne kadar ödüyorsunuz acaba?

Sanırım 120 + 12 TL idi ücret.
Özel sigorta ile ödediğim için çok iyi hatırlamıyorum.

Oldukça iyi bir ücret. Ben şu an 300 Tl veriyorum. 21 gün içinde ikinci kontrol ücretsiz oluyor.Ama inanın ki muayeneden çıkmam en fazla 5 dakika..6 Dakikka değildir yani. Ben tüpbebek ile hamile kaldığım için aynı dr'a devam ediyorum şimdilik ama o kadar yoğunlar ki. gebelik muayenesi böyle kısacık sürüyor. Aklımda soruların yarısını sorsam yarısı kalıyor.

Oldukça iyi bir ücret. Ben şu an 300 Tl veriyorum. 21 gün içinde ikinci kontrol ücretsiz oluyor.Ama inanın ki muayeneden çıkmam en fazla 5 dakika..6 Dakikka değildir yani. Ben tüpbebek ile hamile kaldığım için aynı dr'a devam ediyorum şimdilik ama o kadar yoğunlar ki. gebelik muayenesi böyle kısacık sürüyor. Aklımda soruların yarısını sorsam yarısı kalıyor.
Benim muayeneler epeyce sürüyor açıkçası. Tıbbi başarısını bilemem ama olumsuz yorum okumadım hiç. Fiyatı da size göre pek uygunmuş cidden.

Arkadaslar ben de 25 yasinda 9. Haftanin icinde hamileyim. Yesilkoy internatioal acibademde normal dogum yapmayi dusunuyorum insallah istedigim gibi normal yapabilirim. Memnun kaldiginiz Avrupa yakasinda iyi bir bayan dogum ve cocuk doktoru tavsiyeniz var mi? Simdiden butun anne olacaklari tebrik ediyorummm.. sevgiler :)))
Doktorunuz kim memnun musunuz fiyatlar nasıl acaba bende hastane arayisindayim da :)

Ne yaptınız merak ettim, iyi bir yer bulabildiniz mi?

Ne yaptınız merak ettim, iyi bir yer bulabildiniz mi?

Yok...halen ne yapsam acaba diye düşünmekteyim. Az önce bir tanıdığımız vasıtası ile cerrahi hast'den fiyat aldım. Szeryan doğum 5000 TL'e iniyorlar bana...Normalde 8000 küsuru da var hatta..

Şimdi bu 24 Nisan'da kendi dr'da ikili testim var. Ondan sonra netleştirmiş olurum sanırım.Yeni dr'a geçiş yaparım herhalde.

çok teşekkür ederim muayene ve bu senenin doğum ücretleri ne kadar acaba?

X