Merhaba Arkadaşlar,
Siteden yoğun öneri alamayınca:) etrafa haber saldım ve önerileri toplamaya başladım.
En yoğun öneri Hizmet Hastanesi Meltem Hanım olarak geldi.
Geçen gün gittim ve memnun kaldım. Nette çok sert ve kilo konusunda takıntılı gibi şeyler okumuştum.
Evet bana da kilom ve yapmam gerekenler hakkında çok telkinde bulundu , bu tabiki benim iyiliğim için.
İlk gidişim olduğu için hemen karar vermek istememekle birlikte, doğuma kadar aynı doktorla gitmeyi istiyorum.
Meltem Hanım ile İlgili deneyimleri olan veya hastası olan var mı?
Yardımlarınızı rica ediyorum .
Teşekkürler.
Merhaba; bende mesajını okurken sana hizmet hastanesi Meltem Hanımı tavsiye edicektim. ben değil ama çok yakın bir arkadaşım Meltem Hanıma gidiyordu ve dün akşam doğum yaptı. Kilo konusunda takıntılı galiba çünkü arkadaşıma da her gittiğinde çok kilo alıyorsun bu gidişle doğuma yuvarlanarak gireceksin diyormuş. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Doğan hastanesi (cennet) nde de bir arkadaşım doğum yapacak ama doktoru erkek düşünürsen ismini öğrenirim o da çok memnun gayet yakından ilgilenip herşeyi anlatıyormuş..
cevabın için çok teşekkür ederim caydin,
bir tecrübeyi daha duymak içimi rahatlattı.
şuan için Meltem Hanım'a gitmeyi düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilemem.
iyi dileklerin için de teşekkür ederim, Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah.
merhaba ben haznedar vital hospıtal didem hanımın hastasıyım tavsişye ederim kistimi erittik hamilelik bekliycez ona devam edicem hastane hem çok kalabalık değil hem de istediklerini sorabilirsin rahatlıkla tatlı bir bayan
bende 22 haftalık hamileyim ve yenibosnada ki nisa hastanesine gidiyorum memnunum ama randevuya gittiğinde 1 saat kadar bekletiyorlar onun dışında ilgililer
canım öncelikle bebişin hayırlı olsun.. ben 37+2 haftalık hamileyim ilk hamile oldugumu öğrendiğimde fatihte bi özel hastaneye gitmiştim orayı hiç beğenmedim neredeyse belkide bebeğimden olacaktım Allah korusun.. daha sonra kuzenlerime danıstım onların doktoruna gıtmeye karar verdim.. yenibosnada nisa hastanesi dr. alev orala gidiyorum.. ilk zamnlar cok bekliyordum ama artık pek muayene sırasında beklemıyorum nst sırası beklıyorum artık :) bana dediki ilk muayenede bebeğin için biraz bekleyeceğiz cogu dr bu bebek kürtajla alınmalı der dedi ( benim beta hcg değerim 2 katı olmamıstı) bekledik ve masallah cok sağlıklı gidiyor şimdilik gebeliğim doğuma gün sayıyorum artık..
dr sakin ve seni vesveselendirmiyor.. gayet ağır tane tane konusuyor.. ama bazı kadın doğumcular gibi tam bir abla da değil yani aşırı samimiyet yok kadının doğasında gerçi ben bayağı bi güldürüyorum dr umu sorularımla :)
Merhabalar,
Nisa hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Ben de cumartesi günü için Seymin TURAN'dan randevu aldım. Nasıl bir doktor bilgisi olan var mı?
ben alev hanıma gidiyorum ama görümcem seymin hnma gitti yalnız kimyasal düşük yaptı o yuzden fazla bilgimiz yok ama çok nazik bir bayanmış ilgiliymiş..
Nisa'dan aradılar beni, Seymin hanımın erken çıkması gerekiyormuş o yüzden Muhabbet HALİLOĞLU na kaydırdılar randevumu. İnşaAllah iyi bir doktordurBilgisi olan var mı arkadaşlar :85:
bende vital hospitale gidiyorum hamileyim didem hanım hakkında araştırma yaptınız mı merak ediyorum da normal doğum yanlısı mı, nasıl bir doktor. benim şimdilik izlenimlerim iyi, nazik biri olduğu fakat doğumla ilgili hiçbir bilgim yok. size sormak istedim belki yakından tanıyosunuzdur diye teşekkkürler.
Merhaba Arkadaşlar,
İnternette doktor araması yaparken sitenize ulaştım ve ilgili konuları okudum fakat çok güncel bir bilgilendirmeye rastlamadım.
Evliliğimin 5. yılında, tüm ümitlerim kesilmişken ,sürpriz yaparak gelen bebeğim şuan 2 aylık.
Rutin kontrol için gittiğim Medipol Üniversitesi Hastanesi'nde bu haberi aldım. O an çok heyecanlı olduğum ve hıçkırıklara boğulduğum için doktora pek bir şey soramadım.
Doktor 10 gün sonra gel dedi ve ben 10 gün içinde bir sürü soru biriktirdim kafamda. Kanamalı akıntılarım, kronik hastalıklarım, kullandığım ilaçlarım, kilom, bel fıtığım daha bir çokları......
Fakat hiçbirini sormama fırsat verilmedi, üstelik randevu saatimden 1 saatten çok geçti ve içeri girdiğimde doktor yüzüme bile bakmadan masaya geç geliyorum dedi ,masada klimanın altında(griptim) 30 dk dan çok bekledim. Kanamalı akıntım var diyebildim, pantolonumu giyerken ama ben bir şey görmedim şu testleri yaptır 3 hafta sonra gel dedi ve yardımcısına diğer hastayı al dedi.
Sonuç olarak bu muamele beni rahatsız etti ve doktor arayışına girdim.
Özellikle isteğim bayan olmasından yana ama çok önerilen bir doktor ve hastane olursa erkekte tercih edebilirim.
Semt olarak Bakırköy'den Avcılar'a kadar olan bölgelerde önerilerle bulunabilirseniz sevinirim.
Şimdi arkadaşlarım detaylı olarak önerilerinizi bekliyorum.
Herkese şimdiden teşekkür ederim,
Allah'a emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?