VENUSTEN I MISS YOU.... Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 5.916 98 358 20 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi VENUSTEN #1 Merhaba arkadaşlar, 29 haftalık hamileyim yeni doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlardan memnun kaldıkları hastane ve doktorları tavsiye etmelerini rica ediyorum. Teşekkürler,
Merhaba arkadaşlar, 29 haftalık hamileyim yeni doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlardan memnun kaldıkları hastane ve doktorları tavsiye etmelerini rica ediyorum. Teşekkürler,
minnis Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2017 361 129 23 39 25 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi VENUSTEN #2 VENUSTEN .!.: Merhaba arkadaşlar, 29 haftalık hamileyim yeni doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlardan memnun kaldıkları hastane ve doktorları tavsiye etmelerini rica ediyorum. Teşekkürler, Genişletmek için tıkla... Merhaba, Doktor bulabildiniz mi ? Ben de bakınıyorum :)
VENUSTEN .!.: Merhaba arkadaşlar, 29 haftalık hamileyim yeni doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlardan memnun kaldıkları hastane ve doktorları tavsiye etmelerini rica ediyorum. Teşekkürler, Genişletmek için tıkla... Merhaba, Doktor bulabildiniz mi ? Ben de bakınıyorum :)