Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
istanbul avrupa yakası hsg çektiren varmı? fiyat bilgisi rica etsem paylaşırmısınız?
Merhabalar,
doktor hsg filmi istedi araştırdım biraz hem korktum,hem biraz pahalı ama tavsiyelerinize ihtiyaç duymaktayım.
rica etsem bana da bi yardımcı olurmusunuz? Allah razı olsun
Merhaba ben 2016 Ekim ayında çektirdim hsg...Fındıkzade Hekimoğlu Görüntüleme Merkezinde 350 TL çektirdim. Hiç korkulacak birşey değil canın yanmıyor hiç kendine stres yapma...Fındıkzade Hekimoğlu Görüntüleme Merkezini araştır derim...
Merhaba ben 2016 Ekim ayında çektirdim hsg...Fındıkzade Hekimoğlu Görüntüleme Merkezinde 350 TL çektirdim. Hiç korkulacak birşey değil canın yanmıyor hiç kendine stres yapma...Fındıkzade Hekimoğlu Görüntüleme Merkezini araştır derim...
Hayır hiç de zor değil.Ben mecidiyeköyde echomar da yaptırmıştım 400 TL.Zaten o kısmı hafif uyuşturuyorlar sanırım hiçbir şey anlamıyorsun, sadece hafif kasık ağrısı olabilir.Korkacak hiçbir şey yok
Şişli echomarda çektirdim. 2016 ağustos ayında. 500 tl ye. Çok temiz ve güzel bir yer. Verdiğin paraya değiyor. İlgi alaka çok hoşuma gitmişti benim. Ayrıca çok az bir acı oluyor. Bazı arkadaşlarda hiç olmuyormuş . Bende rahim ağzında yara varmış. Sanırım ondan dolayı azıcık hissetmiştim. Sanki içinde balon şişiyor gibi bişey hissetmiştim ben. Korkulacak bir işlem değil.