İSTANBUL AVRUPA YAKASI KADIN DOĞUM DOKTORU

atarlibartinli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
341
256
103
32
Kızlar Merhaba, 1 düşüğüm oldu. 6 ay korunduk. 6 aydırda bebek istiyoruz ama olmuyor. İlk gebeliğimde 2 ay içerisinde gebelik olmuştu.
Doktorum her muayenede sıkıntı yok diyor. Ama 6 aydır bir türlü gebelik olmadı.
Başka doktora gitmeyi istiyorum.
Benim gibi sıkıntı yaşayıp sonrasında gebe kalan veya doktorundan memnun kalan var ise paylaşabilir mi?
Ayrıca Başakşehir Çam ve Sakura 'da kadın doğum doktorları nasıl acaba bilenler bilgi verirse çok sevinirim.

Ya çok doktor var.
Medipol vs düşündünüzmu..
Birde Fatih'te iyi doktorlar duydum
Avrupa yakası ama çok geniş bi yelpaze..

Ya çok doktor var.
Medipol vs düşündünüzmu..
Birde Fatih'te iyi doktorlar duydum
Avrupa yakası ama çok geniş bi yelpaze..

Çok doktor var tabi ki ama gidip deneyimlemiş memnun kalmış olanlardan duyarak gitmek istiyorum. Şuan gittiğim doktorumdan da memnunum ama başka doktora da görünmek istiyorum. Belki görmediği birşey vardır.
Ben Avcılardayım. Medipol vs özel veya devlet ayırtmayacağım memnun kalınan bir tvsiye olursa.

Reactions: H M
Nuh gümüştekin bu alanda çok başarılı bir doktor şiddetle tavsiye ediyorum..
vebden araştırın isterseniz tedavileri uzun sürebiliyor ama işinin ehli bir doktor..

merhabalar bende çok doktor değiştirdim şimdilik doktorumdan hem ben hem çevrem çok memnun. Mehmet koç mediciyeköy / torun center da. Çok ilgili samimi ve pko uzmanlığıda var. Ben ve çevrem çok memnunuz inş sizede iyi gelir.

Özel muayenehanesi var sanırım değil mi? Muayene fiyatı ne kadar peki.

Nuh gümüştekin bu alanda çok başarılı bir doktor şiddetle tavsiye ediyorum..
vebden araştırın isterseniz tedavileri uzun sürebiliyor ama işinin ehli bir doktor..

Tedavilik bir durumum yok aslında şuan. Doktorum hiçbir sorun yok demesine rağmen neden 6 aydır olamadığımı öğrenmek istiyorum. Araştıracağım. Çok teşekkür ederim.

Tedavilik bir durumum yok aslında şuan. Doktorum hiçbir sorun yok demesine rağmen neden 6 aydır olamadığımı öğrenmek istiyorum. Araştıracağım. Çok teşekkür ederim.
Orası hiç belli olmuyor canım, benim abimin eşi 8 sene doktor, doktor gezdi hiç bir sorun yok dediler ama bir türlü hamile kalamadı en sonunda nuh beyin yanına gitti yumurtalarında sorun vardı sorunu bulup çözdü 3 ay içinde hamile kaldı..
Yani olmamasının mutlaka bir sebebi var..

Bir kaç muayene de ücret almıyor ise fiyat makul. Bu ay da gebelik olmaz ise gideceğim. Umarım gerek kalmaz tabi ama çok teşekkür ederim.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. İlk gebeliğim 2 ayda olmuşken şimdi olmamasının altında başka birey yatıyordur. Bu nedenle doktor araştırıyorum. Nuh beyi de araştıracağım. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…