İstanbul avrupa yakasında acil bayan jinekolog

asenamm

bir elif mıktarı gülümse
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
2.228
12
116
İstanbul
arkadaşlar avrupa yakasında beylıkdüzü cıvarı ve sefaköy ve bahçelievlerde bayan iyi doktor arıyorum.. tavsiye edersenız sevinirim..

merhaba ben bakırköyde özel muayenesi olan bir dr gittim... normalde haseki hastanesinde kadın doğum doktoru
incirli de hüsnü görgen harika bir dr. öyle sakin ki mecburen sende sakin oluyorsun... normal doğumu asla istemeyen düşünmeyen ben onun sayesinde harika normal doğum yaptım. kesinlikle tavsiye ederim...
istediğin hastaneye geliyor doğum için ayda bir muayene ücreti verirsin sadece gece gündüz ara herzaman ilgilenir... hastane dr muayenede 10 dk ayırıryor o istediğin kadar seninle kalıp muhabbet ediyor. amerikada seminerlere eğitimlere kaılıp buradaki dokorlara eğitim veriyor...

internaional hospitalda doğum yaptım çok memnunum ..

normal doğum konusunda tecrübesi çok fazla haseki hastanesinde günde 40 normal doğuma giriyormuş zamanında hesap edin işte

arkadaşlar forumda dolandım birçok doktor ismi önerildi. en sonunda bana daha yakın olana gitmeye karar verdim ve 500 evler şafak hastanesine gittim. defne dilek hanıma. çok memnun kaldım çok tatlı dilli güler yüzlü anlayışlı bir doktor. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…