istanbul avrupa yakasında doğum yapan arkadaşlar lütfen cevap yazınn

teşekkür ederim canımmm istanulu fazla bilmeyen ve çevresi olmayan birisi olarak mecburen soruyorumm benim için alternetif olacak çünkü olurda son anada değişim yapmak zorunda kalırsam şaşırıp kalmayayım diye biraz zaman varken değerlendirmek istiyorumm açıkçası

Senin durumun farklıymış haklısın fikir almakda.Umarım iyi bir has. ve doktora denk gelirsin.

yaaaa bu kadar fark olabiliceği hiç aklıma gelmemişti...Acayp bi fark var ben muayene ücreti olarak 65 TL veriorum ssklı olmama rağmen çabucak başka hastanelere bakmam lazım..[/QUOTE]

merhaba şu anda hangi hastaneye gidiyorsunuz haliç hastanesi nasıl gittinizmi acaba

Senin durumun farklıymış haklısın fikir almakda.Umarım iyi bir has. ve doktora denk gelirsin.

İNŞALLAH ALLAH yardımcımız olsunn iyi insanlarla karşılaştırsın

yaaaa bu kadar fark olabiliceği hiç aklıma gelmemişti...Acayp bi fark var ben muayene ücreti olarak 65 TL veriorum ssklı olmama rağmen çabucak başka hastanelere bakmam lazım..

merhaba şu anda hangi hastaneye gidiyorsunuz haliç hastanesi nasıl gittinizmi acaba[/QUOTE]
offf yaa çok ödüyosunn harbiden ben medikal park sultangaziye gidiyodumm çok kalabalık olduğu için bıraktımm külüpten bi arkadaşın tavsiyesine uydum ve haliçe gittim geçen hafta sıra yoktu doktorda iyiydi ama sanırım zaman gösterecek haliçte muayene 20lira normal doğum 150 lira sezeryan 350 lira canımm sgk lıysan tabii bilgin olsun canımm

İNŞALLAH ALLAH yardımcımız olsunn iyi insanlarla karşılaştırsın

merhaba şu anda hangi hastaneye gidiyorsunuz haliç hastanesi nasıl gittinizmi acaba
offf yaa çok ödüyosunn harbiden ben medikal park sultangaziye gidiyodumm çok kalabalık olduğu için bıraktımm külüpten bi arkadaşın tavsiyesine uydum ve haliçe gittim geçen hafta sıra yoktu doktorda iyiydi ama sanırım zaman gösterecek haliçte muayene 20lira normal doğum 150 lira sezeryan 350 lira canımm sgk lıysan tabii bilgin olsun canımm[/QUOTE]

evet ssklıyım balat hastanesine gidicem bu hfta bakalım inşallah ii olur herşey...

merhaba şu anda hangi hastaneye gidiyorsunuz haliç hastanesi nasıl gittinizmi acaba[/QUOTE]

arkadaşım kusura bakma geç gördüm msjını.. henüz değiştirmedim hastanemi ikli testimden snra araştırıyım diorum

Bende Gop Özelde doğum yaptım bence sakın bırakma herşeyiyle tam teçhizatlı bir hastanehem anne hem de bebek için fiyatı fazla olabilir ama çok rahat edersin.Ben 10 ay önce orada ikiz doğum yaptım ve 4 milyar verdim seninki yine iyi yani.Tekrar hamile olsam yine orada yaparım tabi dr da önemli benim drumda çok iyiydi.

merhaba,

GOP hastanesinde hangi doktora gittiğinizi öğrenebilir miyim? Ben de doktor arayışındayım da :)

bende 2 doğumu albert beyde yaptım şlk doğumumda sefaköydeydi çok memnun kaldım ne sorsam bıkmadan cevap veriyor ultrasonla incelerken ayrıntılı olarak banada gösteriyor çok güleryüzlü biri ikinci doğumuda albert beyde yaptım bahat halk hastanesindeydi ben nöbetçi olduğu günlerde gidiyordum o zaman ayrıntılı ultrasonla bakıyordu doktorumdan çok memnunum ama bahat halk hast. hiç beğenmedim yemekleri çok kötüydü bebk odası yattığım odanın çok yukarsındaydı asistanları asık suratlı zaten sırf albert bey için gitmiştim albert bey e güvenerek o hastanede yaptım

hipnozla mı doğum yaptınız?Alala çok ilginçmiş,nasıl bir şey acaba,merak ettim doğrusu.

Canm normal dogummu yaptın
Bende onun hastasiyim 8 aylık hamileyim merak ediyorum beni aydınlata bilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…