istanbul Avrupa yakasında Güvenilir Temiz bir Hastane ve Doktor arıyorum..

CLeOpaTRa

Mina ile Yasir'in Annesi
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
6.908
34
358
36
ben özel yıldıztabya bilqe hastanesine qidiyorum..
doktorum eylem yıldırım..
doktorumdan memnunum ama doğum için hijyen hastaneye qüvenemiyorum.:umursamaz:
bu yüzden hastanemi değiştirmek istiyorum..
bana önere bileceğiniz..
g.o.p - bayrampaşa - esenler ..
bu taraflarda yada bu taraflara yakın olan temiz qüvenilir bir hastane ve
qüvenilir BAYAN doktor varmı?bilmiyorumkismile

eşim erkek doktora qitmeme izin vermiyor canım
o yüzden bayan doktor olması şartbilmiyorumkismile

HıZMET HASTANESı'ne bir pazar eşimle gittik, kimse ilgilenmedi, yüzümüze bile bakan olmadı.
MEDıCıNE HOSPıTAL'a gidiyorum 5 aydır. Çok memnunum. Doktorum Yasemin hanım. Muayeneye girince 25 dakikadan önce çıkamıyorsun odadan. Çok ilgili, güleryüzlü. ıstersen senin için randevu alabilirim. Ablamın tavsiyesi ile başladım ben de bu hastaneye.

hastane nerde canım? muayne ücreti ne kadar ben ssk lıyım
doğum ücreti hakkında falan bilqin varsa bana bilqi verebilir misin_?

hastane nerde canım? muayne ücreti ne kadar ben ssk lıyım
doğum ücreti hakkında falan bilqin varsa bana bilqi verebilir misin_?
Hastane Güneşli'de. Bağcılar meydandan minübüse binince 10 dakika sonra hastanede oluyorsun.
Muayene ücreti ssklıya 22 lira.
Doğum ücreti hakkında bilgim yok.

Hastane Güneşli'de. Bağcılar meydandan minübüse binince 10 dakika sonra hastanede oluyorsun.
Muayene ücreti ssklıya 22 lira.
Doğum ücreti hakkında bilgim yok.

benim bi arkadaşım daha oraya qidiyordu
çok memnun kalmıştı 1 ay önce falan doğum yaptı orda
ama hanqi dr qidiyordu bilmiyorum
oda orayı önermişti bana .. kendisi sigortasız normal doğum yaptı 500 tl ye
saol canım yardımın için
haftaya oraya qidicem eşimle beraber inşallah hastanenin odalarını falan beğenirsek
oraya qidebilirim..
teşekkürler

canım bende 20gün önce bahçelievler özel nisa hastanesinde doğum yaptım çok ama çok memnun kaldım. çok temiz ve çalışanlar çok ilgili sancı odaları tek kişilik ve banyosu lavobosu kişiye özel televizyon falanda var evine yakınsa tavsiye ederim.

arkadaşım, diğer kadın doğum doktorlarından tanıdığın var mı. bende beğeniyorum o hastaneyi..

arkadaşım ben geçen sene temmuzda doğum yaptım .medical park fatih hastanesinde çokkk memnunum anlatamam kelimelerle zaten hastane tertemiz özel oda banyosu televizyonu herşeyi mevcut birde en önemlisi dr harika biriydi dr leyle ercan yine hamile olsam yine ona giderim sanada hayırlı doğumlar
ssk lıya muayenesi 45 tl doğum o zaman 1250 normal doğumdu paaket programı herşey doğum ilk muayene bebeğin ilk önemli 3 aşısı bir iki test vede saolsunlar sabaha kadar hemşireler dr lar felan sürekli başında

slm ben istanbul vatan hastanesinde doğum yaptım dr.demet dikmen çok muhteşem bir doktor benim doğumum bayrama denk geliyodu ve demet hanım tatile bile gittmedi sırf beni başkasına doğurtmamak için.tavsie ederim.şimdi yine hamile kalmayı düşünüyorum ve kesinlikle demet hanıma gidicem.%30ssk kabul ediyor ve ücret yüksek deil.2 sene önce 900 doğum yaptım(normal doğum) muane ücreti 35ti 2 sene önce fazla artmamıştır sanırım sen bi ara sor tel: 534 86 00

kızlar dün qüneşlideki MEDıCıNE HOSPıTAL'a qittik eşimle beraber
hastaneyi qezdik
odalarına falan baktık çok süper denilemez ama yinede iyiydi
temiz hastaneydi en azından
bi arada muayne için qidicem eğer dr beğenirsek orda doğumumu yapabilirim
normal doğum 350 sezeryan 500 dediler

hangi doktora gideceksin arkadaşım.. gittiğin zaman izlenimlerini merak ediyorum.. bize yazmayı unutma..

nurcan.batur.uzun hanım merhaba,
Bende 23 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başlangıcından beri Medicalpark-Bahçelievler'e gidiyorum. doktorumdan memnunum fakat hastaneden çok fazla değil.
Fiyat olarak da oldukça yüksek fiyatları.
Hastaneler hakkında şikayetleri araştırırken Medicıne hakkında hiç şikayet bulamamış olmam beni memnun etti. Görümcem'de yaklaşık olarak 2,5 sene önde bu hastahanede doğum yaptı ve çok memnundu.
Fakat onun doktoru hastahaneden ayrılmış olduğu için Medicine'da doktor hakkında bilgi sahibi değilim. Yasemin hanım'ı bitirmiş olduğu okul ve anne olması yönünden düşünmüş ve randevu almak için aramıştım. Fakat randevu vermiyorlarmış.
Hafta içi 16:00'ya kadar cumartesi ise 13:00'e kadar hasta kabul ettiğini öğrendim. Cumartesi sabah gitmek için aradığımda ise ameliyatta olduğunu öğleden önce çıkmayacağını bildirdiler. Bir türlü kısmet olmadı yani...
Eğer tavsiye edersen ve özel muayenehanesi varsa bilgilerini verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…