İstanbul Avrupa yakasında iyi bir doktor arıyorum?

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Arkadaşlar istanbul Güngören deyim bir ay kadar hamileyim düşük tehlikem var düzgün sağlam bir bayan doktor arıyorum yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar istanbul Güngören deyim bir ay kadar hamileyim düşük tehlikem var düzgün sağlam bir bayan doktor arıyorum yardımcı olur musunuz?
Canım merhaba iyi bi Dr. Bulabildinmi bilmiyorum forumda tesadüfi gördüm. Yenibosna Nisa hastanesinde Asiye, Alev, Mürvet var çok iyi Dr. Lar. Ben Asiyenin hastasıyım

Canım merhaba iyi bi Dr. Bulabildinmi bilmiyorum forumda tesadüfi gördüm. Yenibosna Nisa hastanesinde Asiye, Alev, Mürvet var çok iyi Dr. Lar. Ben Asiyenin hastasıyım
Merhaba canım camlik hastanesine gidiyorum bakırköy incirli de belma hanim var orda çok iyi şimdi de mardin de doktor arıyorum :)

Bahçelievler medicana da dr düzgün korkmaz. Çok başarılı bir doktordur kendisi. Tabsiye ederim.

Ben tavsiyede bulunabilirim Sefaköy Medipol Üniversitesi Hastanesi Deniz Sarıkaya benim en başından beri çok mutlu ve içim rahat gittiğim doktorum. 20 haftalık hamileyim birkaç doktor gezdim hiçbirinden o sıcaklığı elektriği alamadım kısmetse inşallah doğumuda orda düşünüyorum muayene ücretleride çok makul tavsiye ederim.

deniz hanıma daha önce gitmiş çok sevmiştim.Şimdi hamileyim.Dogum odaları ferah mı nasıl memnun kaldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…