Istanbul avrupa yakasında jinekolog tavsiye!!!

eva21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
213
0
66
İstanbul
Arkadaşlar merhaba!!

İstanbul avrupa yakasında oturuyorum.. Bahçelievler özel hizmet hastanesine gidiyorum 4 aylık hamileyim.. şimdiden araştırmaya başladım.. gittiğim hastanede normal doğum 1800 tl .. biraz tuzlu geldi.. üstelik normal doğum yapıp yapmayacağımızdan da emin olamayız tabi.. önerebileceğiniz güvenilir, fiyatı uygun güzel bir özel hastane var mı ?

cnm ben sana kendi doktorumu tavsiye edebılırım ama bilmem erkek doktor düşünürmüsün :26: normal dogum düşünüyorsan cok ıyı bır doktor olmalı dogum doktorun kı dogum sonrası rahat problemsiz olsun.ilk doktorum bayandı ve dogum sonrasında tam 15 gun kalkıp yuruyemedım dikişlerimden fena kesmişti son ıkı dogumumu bu doktorumda yaptım ne dikiş ne kesik dogum bıttıgı an hemen ayaga kalktım ki 2.dogumumda kordon dolanması vardı ve 3.dogumumda kızım yüzüyle geldi ona ragmen yınede kesip biçmedi doktor beni
eltim gecen hafta dogum yaptı 40 yaşında ve onada normal dogum yaptırdı dogum sonrası gayet ıyıydı baska doktor olsa dırek sezeryan yapardı..
bahsettiğim doktor çapa da ak-en saglık merkezinde NASIR AKSEL,dogumuda çapa medilife hastanesinde yaptırıyor düşünürsen nette araştırıp bakabılırsın cnm
bebeğini saglıkla kucagına almanı dilerim

Teşekkür ederim tavsiyen için araştırıcam hemen. normal doğum istiyorum nekdr korksamda.. ilk gebeliğim çünkü o yüzden korkum ve endişelerim:)
doktorun fiyatları ne kdr? doğum fiyatları nedir? bilgi verebilirmisin?

tşk.

Aradım özel çapa medilife hastanesinde muayene: 25 tl normal doğum : 475 sezaryan 890 dedi canım..
ali ihsan
fahriye hanım olarak 2 doktor söyledi.. nasır bey çağırıldığında geliyo dedi..
nasir bey için ayrı bir ücret mi alıyorlar doğumda geldiği zaman.. yada özel muayanesi mi var .. özel muayene olduğnda ücret pahalı oluyo biraz ama..?

cnm Nasır Beyin muaynehanesi ayrı sadece dogumları o hastanede yaptırıyor kendı muayenehanesi hastanenın hemen yan sokagında ak-en saglık merkezi dıye gecıyor 3 katlı bır yer 2 doktor calışıyor telefon no sunu yazayım arayıp bılgı alabılırsın cnm muayne ücretini tam bılemıyorum ben eskı hastası oldugum iiçin farklı ücret ödüyordum

(0212) 588 56 44

(0212) 530 82 92

(0212) 587 96 61

Nasır Bey gerçekten mukemmel bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…