istanbul avrupa yakasında önerebileceginiz tüp bebek doktoru var mı?

sedacım memorial semra kahraman,vede istanbul cerrahi hastanesi prof .bülent baysal tavsiye ediyorum .özellikle bülent bey çok yardımcıda oluyor rapor çıkartmada falan.çok başarılı bir doktor

bende cok ıyı bır hastanede aşılama yaptırdım sözde doktorumda profesormus gorduk nekadar profesor oldugunu bence bu iş profesorlukle felan olmuyor tamamen sans ve kısmet işi aşılamam tutmadı ve nerdeyse iç kanama gecırıyodum yumurtalıklarımın heryerını kıstler sarmıs ve hala duzelemedım bazı yerler sırf para tuzagı ınsanları kandırmaktan baska bısey yaptıkları yok bence ıyıce arastırıp yaptırmak lazım

cnm ya doktorunun adını vermemişin bi sakıncası yoksa söylermisin bende şimdi bi prof. a başaladım kafama takıldı .

öncelikle merhabalar.
memorial sağlık grubunda tüp bebek merkezinde çalışıyorum.her türlü soru ve yönlendirme için arayabilirsiniz; 05493146711-Çisel Savaş
Tüp bebek laboratuarlarında sizlerinde yazdığı gibi hekim kadrosundan ziyade immuniloji laboratuarlarına kullanılan cihazların yeniliğine ve hijyen koşullarına çok dikkat etmelisiniz.
Çünkü tüp bebek bir laboratuar işidir ve hekim başarısı sadece yöntem belirlemede etkilidir.Geriye temiz ve dikkatli bir laboratuar çalışması kalır.
Bu çalışma prensibi sayesinde başarı oranlarımız Türkiye standartlarının çok üzerindedir.
Ki zaten piyasadaki çoğu tüp bebek sertifikalı hekim eğitimlerini bizden almıştır.
Herkese bol şans ve hayırlı gebelikler..

peki siz böle forum forum dolaşıp müşterimi topluyorsunuz.....

Back
X