- Konu Sahibi SedaVeRecep
çağla canım benim bildiğim kadarıyla tüp bebekte istenmiyor ama yinede dr a göre değişir sanırım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seda♥Recep;2614132 .!.:kaç gündür rapor için ugraşıyorum bir sürü evrak hazırladım Allah yardımcımız olsunnnn..
Seda♥Recep;2684420 .!.:nges hatta ilaçlarımı medical park ın karşısındaki nil eczanesinden aldım :) sende ordan alabilirsin bütün ilaçlar orada var bende nisa hastanesine gidiyorum bakalım hayırlısı olur inşallah
nges sana uzun protokol mu kısa protokol mu uygulayacaklar?
slm seda.bende BAHÇELİEVLER MEDİCAL PARC DA TÜPBEBEK yaptırdım.ve allaha şükür ilk denemende tuttu.şimdi 6 haftalık hamileyim.
darısı başına canım.
slm nges.benim dokturum serdar bey orada çalışmıyor ama transferi o hastanede yapıyor.
ama gerçekten çok güzel bir hastane,ben çok beğendim.transferim 6 nisan pazar günü olmuştu.ve ben pazartesi işe geldim .otobüsede bindim.farketmiyo yani.zaten seni 1 saaat yatırıyorlar hastanade.fazla yatmanın şansı artırmadığını söylüyor doktorlar.hızlı hareket etmiceksin ve ağır kaldırmayacaksın.bizim sorun eşimin sperm sayısı düşüktü.rahilm kalınlığımı bilmiyorum malesef.
latif beyinde çok iyi bir doktor olduğunu duydum.için rahat olsun.