istanbul avrupa yakasında önerebileceginiz tüp bebek doktoru var mı?

Seda♥Recep;2614132 .!.:
kaç gündür rapor için ugraşıyorum bir sürü evrak hazırladım Allah yardımcımız olsunnnn..

Seda raporunu çıkarttınmı

ne evrak hazırladın.
nerden çıkarrtın başvuru aşamalrından bahsedermisin

sen de medical parkmıydı????

canım rapor çıkarttım..türkiye hastanesine gidicektim son anda vazgeçtim şu an NİSA hastanesi sibel hanıma gidiyorum çokk memnunum..
Vukuatlı nufus kayıt örnegi ( hem eşinin hem senin )
İkametgah ( hem eşinin hem senin)
Nufus cüzdanı fotokopileri eşinin ve senin
2 tane senin resmin
Evlenme cüzdanı fotokopisi ilk 4 sayfanın
Rahim filminin kendisi ve filmin raporu
Adetin 3. günü yapılan hormon tahlilleri fsh, lh, prolaktin, progestron vs..
Adetin 3. günü yapılan ultrason ve raporu
Eşinin spermiyogram tahlili ve kan tahlilleri
Tüp bebek yaptırmadıysan hiç onu kanıtlamak için dilekçe ama örnegi hastanede var onlar veriyor

bu kadar istenilen belgeler.. bununla araştırma hastanesine başvuruyorsun ben bakırköy devlet hastanesinden çıkardım..

sedacım hayırlı olsun raporunda seçtiğin hastanen de

ben de dün evrakları bakırköye nakiye hemşireye teslim ettim.haftaya perşembe heyete giricem .bizim de çıkacak inşallah .bu ayın 23ünde de medical park b.evlerde başlıyor tedavim

güzel haberler veririz inşallah burdan

hayırlı olsun canım.bu raporu nasıl çıkarıyosunuz ya.eşinde veya sende çok önemli halledilemeyecek bir sorunmu varda bu raporu çıkarabiliryosunuz hayatım yaaa.banada yazabilirmisiniz.

nges bende nakiye hemşireye verdim kagıtlarımı ve raporumuda ondan aldım dün gittim bende raporumu almaya inşallah çıkar hayırlısı olsun..
çagla canım benim eşimin sperm sayısı düşük o yüzden biz rapor çıkarttık.. başka sorunumuz yok..

nges hatta ilaçlarımı medical park ın karşısındaki nil eczanesinden aldım :) sende ordan alabilirsin bütün ilaçlar orada var bende nisa hastanesine gidiyorum bakalım hayırlısı olur inşallah
nges sana uzun protokol mu kısa protokol mu uygulayacaklar?

Seda♥Recep;2684420 .!.:
nges hatta ilaçlarımı medical park ın karşısındaki nil eczanesinden aldım :) sende ordan alabilirsin bütün ilaçlar orada var bende nisa hastanesine gidiyorum bakalım hayırlısı olur inşallah
nges sana uzun protokol mu kısa protokol mu uygulayacaklar?

tşkler canım tabi doktordan çıkınca nilden alırız .medical parkın yeri gerçekten büyük avantaj oldu benim için özellikle rapor çıkarırken medical parkla bakırköt devlet hastanesi arası yürüme mesafesinde olması işimize yaradı.
Tuvalete bile medical parkta girdim :)))

Canım uzunprotokol kısa protokol ne oluyo anlamadım ki ??

Nisa nerdeydi sedacım

Nisa hastanesi yenibosnada normalde ben bahçelievlerliyim evlenince m.köye geldim.. Hastaneyide eşim için gittiğimiz ürolog vardı prof o tavsiye etti nisa hastanesini o yüzden orayı seçtik inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.. Uzun protokol demek adetin 3. gün doğum kontrol ilacına başlıyorsun daha sonra igne filan adet oluyorsun adetinle birlikte gonal f e başlıyorsun 15 gün sonra filan transfer oluyor. Kısa protokol ise adetin 3. günü gonal f e başlanıyor 15-20 gün sonra transfer yapılıyor..

bilmiyorum ki sedacım

ilk denememde kısa protokol uygulanmıştı o zman

2.de ne yapacaklar bilmiyorum adetin 2.günü gidicem bakalım yumurtalıkların durumuna göre karar verecekelr demekki

şuan sadece monodoks antibiyotik kullanıyorum

slm seda.bende BAHÇELİEVLER MEDİCAL PARC DA TÜPBEBEK yaptırdım.ve allaha şükür ilk denemende tuttu.şimdi 6 haftalık hamileyim.
darısı başına canım.

slm seda.bende BAHÇELİEVLER MEDİCAL PARC DA TÜPBEBEK yaptırdım.ve allaha şükür ilk denemende tuttu.şimdi 6 haftalık hamileyim.
darısı başına canım.

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin arkadaşım.

senin transferini kim yaptı latif beymi.

sorunun neydi.ve rahim kalınlığı kaçtı tarnsfer için hatırlıyor musun.transferden sonra neler yaptın kaç gün dinlendn doktorun ne önerdi.

hazır birini yakalamışken tecrübelerine danışalım dedim:)

slm nges.benim dokturum serdar bey orada çalışmıyor ama transferi o hastanede yapıyor.
ama gerçekten çok güzel bir hastane,ben çok beğendim.transferim 6 nisan pazar günü olmuştu.ve ben pazartesi işe geldim .otobüsede bindim.farketmiyo yani.zaten seni 1 saaat yatırıyorlar hastanade.fazla yatmanın şansı artırmadığını söylüyor doktorlar.hızlı hareket etmiceksin ve ağır kaldırmayacaksın.bizim sorun eşimin sperm sayısı düşüktü.rahilm kalınlığımı bilmiyorum malesef.
latif beyinde çok iyi bir doktor olduğunu duydum.için rahat olsun.

slm nges.benim dokturum serdar bey orada çalışmıyor ama transferi o hastanede yapıyor.
ama gerçekten çok güzel bir hastane,ben çok beğendim.transferim 6 nisan pazar günü olmuştu.ve ben pazartesi işe geldim .otobüsede bindim.farketmiyo yani.zaten seni 1 saaat yatırıyorlar hastanade.fazla yatmanın şansı artırmadığını söylüyor doktorlar.hızlı hareket etmiceksin ve ağır kaldırmayacaksın.bizim sorun eşimin sperm sayısı düşüktü.rahilm kalınlığımı bilmiyorum malesef.
latif beyinde çok iyi bir doktor olduğunu duydum.için rahat olsun.

TŞK ederim canım.Önce Allaha sonra doktorlarımıza güveniyorum.sorunumuz aynıymış.ben ilk denememim 1.transferinde 15gün yattım ,2.transferde 3 gün yattım ,son transferdede 3gün yattım ama olmadı.hastanede de 3-4 saat yatırmışlardı.

hayırlısı canım .bize dua et hamiş olarak.:)

Back
X