Düğün İstanbul Avrupa yakasında şık düğün mekanı bilen varmı:( yardım lütfeeeen:(

pemberengim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
30
0
6
İstanbul
Arkadaşlar 2014 Nisan'da inşallah düğünümüz olacak şuanda mekan arayışı içindeyiz. Ancak normal basık dugun salonları gibi değil de daha şık balo salonu tarzında 650 kişilik mekan arıyorum. Topkapı'da labella premium 'U buldum şimdilik orayı daha önceden gören bilen var mı? Veya o tarz başka biter. Yemekli yapmıcaz kokteyl yada pasta-meyve filan, lütfen bilgilerinizi paylaşın bütçem 11000 gibi

Topkapı civarında arıyorsan Zeytinburnu'nda Le Parc de Mariage by Çağteks Var. Çağteks Gelinlik'e ait bahçesinde yer alıyor. Kır düğünü mekanı, kapalı salonları da var. bütçesinden emin değilim senin bütçenin üzerinde mi değil mi ama düğün salonu gibi değiller yemekli şık davetler yapıyorlar. aşık olacaksın görünce :aşk

Topkapı civarında arıyorsan Zeytinburnu'nda Le Parc de Mariage by Çağteks Var. Çağteks Gelinlik'e ait bahçesinde yer alıyor. Kır düğünü mekanı, kapalı salonları da var. bütçesinden emin değilim senin bütçenin üzerinde mi değil mi ama düğün salonu gibi değiller yemekli şık davetler yapıyorlar. aşık olacaksın görünce :aşk

Le Parc de Mariage by Çağteks kişi başı ücreti bu sene 55 - 60 TL civarı idi. orası biraz yüksek kalır arkadaşa.

kişi sayınız epey fazla, aksarayda 19 mayıs 2 düğün salonuna bakabilirsiniz internetten. 2 salonları var büyük olan salon size olabilir sanki.

Back
X