Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Avrupa yakasında tüp bebek yapan devlet hastaneleri?

p0ly__

'OL' der ve OLUR.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
1.215
994
73
32
Kızlar Merhaba,
Avrupa yakasında hangi devlet hastanelerinde tüp bebek yapılıyor bilginiz varmı yaptıran olumlu veya olumsuz sonuç alanlar bilgi verebilirmi?
1 Asilama deneyimim oldu olumsuz sonuçlanan Bakırköy Acıbadem de yaptırmıştim şimdi tekrar tedavime devam etmek istiyorum ama aşılamayi tekrar denemelimiyim konusunda tereddütlerim var tüp e yönelicem sanırım. :110:

Ben mart ayinda fatihteki bezmialem hastanesinde asilama yaptirdim.zaten saglik sorunu yoktu ilk asilamam tuttu. Vakif hastanesi fiyatlar uygun, devlet gibi anlayissiz degil doktor şahane bi insan. Bi kere en azindan tahlillerinizi gostermenizi tavsiye ederim. Muserref banu doktorun adı. Eminim hayatinizda daha şirin bir doktor gormemissinizdir. Ptesi ve cuma tun gun, diger gunler de sabah saatleri aşırı yogun oluyor. Mutlaka ogleden sonraya alın randevunuzu 4e falan. Uzun uzun her sorunuzu detaylica yanitlar

Ben mart ayinda fatihteki bezmialem hastanesinde asilama yaptirdim.zaten saglik sorunu yoktu ilk asilamam tuttu. Vakif hastanesi fiyatlar uygun, devlet gibi anlayissiz degil doktor şahane bi insan. Bi kere en azindan tahlillerinizi gostermenizi tavsiye ederim. Muserref banu doktorun adı. Eminim hayatinizda daha şirin bir doktor gormemissinizdir. Ptesi ve cuma tun gun, diger gunler de sabah saatleri aşırı yogun oluyor. Mutlaka ogleden sonraya alın randevunuzu 4e falan. Uzun uzun her sorunuzu detaylica yanitlar
Aşılamaya ne kadar ücret ödediniz canim

Asilama işlemi 560 tl, o gun yapilan sperm yikama 100 tl. Butun muayene ve kan tahlilleri ucretsiz
merhaba bende devlet hastanesinde tedavi için araştırma içindeyim. aşılama yada tüp bebek denemesi hiç yapılmadı. yumurta takibim ve histereskopi laporoskopi işlemleri geçirdim geçen yıl mustafa acette. tüp bebek dedi ama devlet te yaptırmak zorundayım maddi açıdan. bahsettiğiniz hastanede hangi bölüme başvurmak gerekiyor nasıl bir yol izleniyor yardımcı olabilirmisiniz daha önce hiç deneyimim olmadı devlet hastanelerinde

merhaba bende devlet hastanesinde tedavi için araştırma içindeyim. aşılama yada tüp bebek denemesi hiç yapılmadı. yumurta takibim ve histereskopi laporoskopi işlemleri geçirdim geçen yıl mustafa acette. tüp bebek dedi ama devlet te yaptırmak zorundayım maddi açıdan. bahsettiğiniz hastanede hangi bölüme başvurmak gerekiyor nasıl bir yol izleniyor yardımcı olabilirmisiniz daha önce hiç deneyimim olmadı devlet hastanelerinde
Istabul fatihte burası. Devlet degil vakif hastanesi. Internetten veya telefonla randevu alabilirsiniz. 3 günlük açılıyor randevular. Haftanin 5 günü doktor var. Adı kısırlık poliklinigi, ordan alacaksiniz randevuyu. Doktor cok ama cok anlayışlı biri. Tup bebegi bilmiyorum ama asilama ücretleri yazdığım gibi.
Sabah yogun oluyor, ilk randevuya mutlaka ogleden sonra gidin. Doktor bos olunca her soruya cok ayrıntılı cevap veriyor. Allah rast getirsin

Back
X