İstanbul Avrupa Yakasındaki en iyi kadın doğumcular kimler?

bende Bahçelievler Hizmet hastanesine gidiyorum. Evime 40 km measfesi olmasına rağmen çok tavsiye edildiği için Dr. Meltem Kalkavan a gidiyorum. Şu ana kadar çok memnunum. çok ilgili çok güleryüzlü ve çok güven veren bir doktor. tavsiye ederim. muayene ücreti SSk lıya 59 TL , normal doğum 1.600 TL, sezaryen 1.900 TL
of of bu nasıl fiyatlar bu fiyatlar ile bebişimizin üniv. masraflarını karşılarız biz.

güngören kolan hastanesi DR MURAT ÖZTÜRK hastane eski bina ama doktor süper 14 martta sezeryanla dogum yaptım 400 tl verdik.Ama doktor cok iyi ultrason bilgisi süper kimsenin göremediği ventrikülomegaliyi Dr. Murat bey gördü bebeğimde ve bu konuda cok yardımcı oldu

Kizlar avrupa yakasinda florya ve nisantasinda ozel muayenesi olan prof dr engin oral i tavsiye ederim gercektende cok iyi bir doktor her aradigimda ulasabiliyorum tahlil sonuclarimi kendisi bizzat arayip bildiriyor cok ilgili bir insan cokta bilgili zaten genc yasta prof olmus

arkadaşlar ben düzgün beye gidiyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye edrim. kaliteli bir doktor.. arkadaş gibi.. rahat . doğumumuda gerçekleştirdi. bikere gitmeniz yeterli anlıyacaksınız...

Bende ilk öğrendiğimden beri Düzgün Bey'e gidiyorum.Kendisinden çok çok memnunum ama hastane fiyatları biraz canımı sıkıyor almış başını gidiyor işte kararsızım ama dr umu da değişmek istemiyorum napıcam bilmiyorum...:50:

benim doktorum ethica incirli hastanesindeki ali paşa oskaydı. hastane kötü değil ama iyi de değil fakat o adam orada olduğu sürece başka yere gitmem. gereksiz hiçbir ilaç vermiyor, gereksiz hiçbir test yaptırmıyor ve normal doğumu destekliyor. hamileliğim süresince çok güvendim ve güvenimi hiç boşa çıkarmadı. gereksiz paniklere kapılmamı hep engelledi.

kesinlikle herkese içtenlikle tavsiye ederim

merhaba, doktor Osman Özyurt var , şişili camii nin karşıısında muayenehanesi, riskli gebeliklerde olduğu kadar, normal şartlardada kendinizi güvende hissedeceğiniz işinde uzman .. kuzenim, 5 ay önce ablam ve uzaktanda olsa bi kaç akrabam, şimdide ben osman bey e gidiyorum. tavsiye ederim.

merhaba

bende osman bey tarafından dış gebelik ameliyatı geçirdim. sağ tüpüm kısmen alındı. 8 haftalık hamileydim ve bir tek osman bey farketti acil olarak ameliyata girmek zorunda kaldım. şimdi ise gelecek ile ilgili endişelerim var. benzer şey yaşayanlar yazarsa çok sevinirim

2. hamileliğimi b.evler medicana savaş bey takip ediyordu. çok iyi bir doktor. sakin, kendinden emin ,şunuda söylemeden geçemeyeceğim. sezaryan yapmış olanları bile gerekli kontrollerden sonra eğer uygun bulursa normal doğuma alıyor. doğumu orada yapacaktım ama fiyatı 2700 civarı olduğu için fazla gelmişti...bende avcılar medicanayı araştırdım orada sezerya 1000 tl di. savaş beyi oraya istedik ama hastane kuralları gereği olmaz dedi. bende medicana da demet hanıma gittim
, çok iyi diyemem,

arkadaşlar doğum yapacak olanlara tavsiyem kadın doğumdan önce çocuk dr. nuzu araştırn. hele avcılar medicanadan uzak durun. benim doğum yaptığım gün doğan 5 bebeğin benimkide dahil 3 u yoğun bakıma alındı. neymiş akciğerindeki suyu atamamış solununumu çok hızlıymış falan filan.. ilk günün akşamı yoğun bakım odasına görmeye gittim. bir testisi inmemiş bezini açın göebilirmiyim dedim. ben sorunca akıllarına geldi bu arada çocuğunuzda idrar yolu enfeksiyonu var , antibiyotik başladık dediler. yani bu ne demek oluyor dedim. 10 gün yoğun bakım dediler ,,ee emziremeyecekmiyim, hergün saat 1 de gelin 10 dk. emzirin gidin dediler.

odama döndüm ve b.evler medicanadaki çocuk dr umuzu aradım (büyük oğlumu hep o takip ediyor) epikriz raporu alın ambulansla buraya getirin dedi. biz bu işlemleri başlattık , hastaneyi ayağa kaldırdık. yoğun bakımdan telefon geldi gelin çocuğunuzu emzirin diye. giitim odama döndüm demet hanım (kadın doğumcu) geldi taburcusunuz dedi....anlayacağınız önce çocuk dr.u

Back
X