İstanbul bahçelievler-bakırköy civarı çocuk doktoru arıyorum.

Denizg78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
293
78
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 15 gün önce doğum yaptım ve bebeğim için güvenebileceğim, gece gündüz rahatlıkla ulaşabileceğim bahçelievler bakırköy civarında bir çocuk doktoruna ihtiyacım var. Konuyla ilgili tecrübesi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba,
özel Gaziosmanpaşa hastanesinde Doç.Dr.Vefik ARICA number one bence... Okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinde çocuk klinik şefiyken bu hastaneye transfer oldu ve zaten randevünüz yoksa çok kalabalık muayenehanesi, tıp fakültesi öğrencilerinede derse girdiği için yoğun. SGK ve özel sigortada geçiyor olması da benim için iyiydi...ben 17 aylık bebeğimi götürmediğim hoca ve uzman kalmadı ama bu hoca ilgisiyle ve muayenesiyle ve bikaç basit testle hastalığın ne olduğunu öğrenebildim ve şuan çocuğum çok iyi, ALLAH razı olsun Vefik hocadan... kesinlikle randevü alarak gidin..

merhaba,
özel Gaziosmanpaşa hastanesinde Doç.Dr.Vefik ARICA number one bence... Okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinde çocuk klinik şefiyken bu hastaneye transfer oldu ve zaten randevünüz yoksa çok kalabalık muayenehanesi, tıp fakültesi öğrencilerinede derse girdiği için yoğun. SGK ve özel sigortada geçiyor olması da benim için iyiydi...ben 17 aylık bebeğimi götürmediğim hoca ve uzman kalmadı ama bu hoca ilgisiyle ve muayenesiyle ve bikaç basit testle hastalığın ne olduğunu öğrenebildim ve şuan çocuğum çok iyi, ALLAH razı olsun Vefik hocadan... kesinlikle randevü alarak gidin..
Merhaba ,
Ben özel gaziosmanpaşa hastanesinde doğum yaptım 22 temmuzda. Bilsem direk ona götürürdüm. Orada Avni Bey diye biri doğum paketinin içinde olduğu için ilk muayenesini yaptı doğumdan 5 gün sonra ama biraz acele ve es geçti sanırım muayeneyi cünkü kalabalıktı. O yüzden oraya bir daha gitmeyi düşünmedim tekrar ama bir deniyeyim bari. Teşekkürler tavsiyeniz için.

X