Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İSTANBUL BAHÇELİEVLER kadın doğum uzmanı tavsiyesi
Merhaba hanımlar. Bu ilk hamileliğim ve dolayısıyla bu konuda çok acemiyim. Bana İstanbul bahçelievler civarında özel bir hastanede önerebilceğiniz bir doktor var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Selam ben de İncirli de Hizmet Hastanesine gidiyorum.Doktorum Sait Halil.Hastaneden de doktorumdan da çok memnunum.Tavsiye ederim.Eğer bayan doktor arıyorsan da aynı hastanede Meltem Hanım da çok iyi diyorlar.
Merhaba hanımlar. Bu ilk hamileliğim ve dolayısıyla bu konuda çok acemiyim. Bana İstanbul bahçelievler civarında özel bir hastanede önerebilceğiniz bir doktor var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.
bende bahçelievler hizmet hastanesinde dr.Hakan Peker'e gidiyorum hastaneden ve kendisinden çok memnunum çok ilgili bir doktor psikolojik olarakda çok rahatlatıyor insanı
cnm sana çok iyi bir doktor tawsiye etmeden geçemedim ama ininki çok memnun kalıcaksın ...
GÜNGÖREN (HAZNEDAR CİWARINDA) ÖZEL KOLAN HAST. DR.MURAT ÖZTÜRK
tecrübelerime gelince ilk olarak teyzemin doktoru yine teyzemede ben önermiştim ve çok memnun kaldı. kendisi 40 yaşında we gebeliğe dayalı tansiyon hastasıydı .... allaha şükür normal doğumla kurtardı murat bey....
daha sonra arkadaşıma tawsiye ettim oda çok memnun kalmış ....
ben haznedarda oturuyordum o doktorun namını çok duyar olmuştum ilk gittiğimde o zaman bekardım we regl düzensizlik konusunda başwurmuştum ...gittiğim zamanda çok şaşırmıştım ..çünkü o hastanede 2 doktor war diğeri dilek hanım die bi doktor we o hastanede boş bi şekilde dolaşırken murat beyin kapısındaki sıra bana çok şaşırtıcı gelmişti tanıştığım zamanda nedenini anladım çok tatlı yumuşak güleryüzlü çok ilgili tanıştığın zaman bana hak werirsin umarım... şuan benim oraya gitme imkanım yok olsa koşarak giderdim şehir dışında olduğum için gidemiyorum ....bende gebelik istiyorum ama sebepsiz hamiş kalamıyorum we aklımda hep murat beye gitme isteği war... kısmet hayırlısı olsun ..senide hayırlısıyla allah kurtarsın cnm...