- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Bi çok kez kadın doğuma muayene olmaya gitmiş biri olarak şunu anladım her kadın doğum çok kalabalık. Hiç bi hastane Nisa kadar olamaz ama hep kalabalık yani :) Devlette nereye gidiyorsun. Bende özele muayene gidiyrm ama devlette yaptırıcam testlerimi.
Teşekkür ederim kediciklerimden birini evlatlık verdim maalesefBakırköy Çamlık Hastanesi'ne gidiyor iki tane arkadaşım. Bir tanesi 1 ay sonra doğuracak çok memnun diğeri de sanırım 20 aylık hamile aynı doktora gidiyorlar. İlgilenirseniz doktor adı da yazarım. Kediciklerinizden biliyorum sizi bu yüzden bu konuya da yazayım dedim :) Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
Nisa hastanesine asla gitmem hiç sevmiyorum orayı hastane gibi degil zaten. Benim bildiğim kadarı ile dışardan devlet hastanesi test yapmıyor doktor muayene edecek gerekli görürse kayıt açıyor.
Bakırköy ruh ve sinir hastanesine gidiyorum tek doktor var zaten gayette sakin sanırım kimse orda kadın doğuma gitmiyor
Hiç sıra beklemiyorum :) doktorda çok ilgili yarın da randevum var keseye bakacakMemnunsan sıkıntı yok. Nisadaki doktorumdan çık memnundum ama çok kalabalık. Doktor gerekli görmeden ztn test yaptırmak mantıklı deil. Doktorun istediği testleri bir çok özel hasatne devletten kabul ediyor.
20 aylık yazmışım 20 aylık hamile mi olur 20 haftalıkTeşekkür ederim kediciklerimden birini evlatlık verdim maalesefçok özlüyorum oğlumu alan kişiyi sürekli taciz ettim ama geri getirmiyor. Çamlık hastanesi hiç aklıma gelmemişti alternatif olabilir aslında doktor ismi yazarsan sevinirim
Evet fazla yoruyorlardı beni ama oğlumu ben biberonlarla büyüttüm20 aylık yazmışım 20 aylık hamile mi olur 20 haftalıkKıyamam üzülme ama bak bebeğin olacakmış 2 tanesi fazla olurdu. Duygularını çok iyi anlıyorum ama yapacak bir şey yok orada da mutludur oğlun eminim. Op. Dr.Belma Tarhan. Tavsiye üzerine gitmişlerdi memnunlar aklında bulunsun.
ben dogumumu ocak ayinda tuba fikriye hanimda yaptim gayette memnun kaldim.neyi itici buldunuzFatıh unı ye ben co önc gıtmiştim. Tuba fıkrıye becerık dıye bırıne. Hıc memnun klmadım cok ıtıcı bırı. Karar verırsen paylas olurmu bnmde bır fıkrım olur
Yaklasımını itici buldum.. Birgun içinde degerlendrmek cok dogru degıl tabı.. Tuba hn ile ilgili baska soyleyecgınız bişi vrmı .. Ilgılımı dogumdan sonra vsben dogumumu ocak ayinda tuba fikriye hanimda yaptim gayette memnun kaldim.neyi itici buldunuz
Hamileligim ilk 3 ayı mehmet salih dr a gittim tesadufen tek randevu ona bulmustum sonra iyiki gitmisim dedim :) hem ilgili hem babacan hemde hicbir ayrintiyi atlamayan bir insan esim iceri girmek istemiyordu cekiniyordu zorla sokuyordu :) riskli bir hamilelik gecirdigim icin nisayada gideyim bi yandan dedim ama gitmez olaydim salih dr un gördüğü risklerin hicbirini gittiğim ozel drlar goremedi ne hikmetse keske doguma kadar devam edebilseydik onunla mazhar osmanda kadin dogum olduğunu pek fazla kimse bilmiyor o yuzden cok sakin :) 3 aya kadar aksatmadan gitNisa hastanesine asla gitmem hiç sevmiyorum orayı hastane gibi degil zaten. Benim bildiğim kadarı ile dışardan devlet hastanesi test yapmıyor doktor muayene edecek gerekli görürse kayıt açıyor.
Bakırköy ruh ve sinir hastanesine gidiyorum tek doktor var zaten gayette sakin sanırım kimse orda kadın doğuma gitmiyor
Bende çok sevdim mehmet beyi ilk safa da test yaptırıp sonucu ordaki doktora sordugumda çok olumsuz konustu o umutsuzlukla ilk mehmet bey bostu ona aldım iyi ki de almışım sabah kontrolum var test sonuclarıma bakacak 3. Aydan sonrasına da devam etse keskeHamileligim ilk 3 ayı mehmet salih dr a gittim tesadufen tek randevu ona bulmustum sonra iyiki gitmisim dedim :) hem ilgili hem babacan hemde hicbir ayrintiyi atlamayan bir insan esim iceri girmek istemiyordu cekiniyordu zorla sokuyordu :) riskli bir hamilelik gecirdigim icin nisayada gideyim bi yandan dedim ama gitmez olaydim salih dr un gördüğü risklerin hicbirini gittiğim ozel drlar goremedi ne hikmetse keske doguma kadar devam edebilseydik onunla mazhar osmanda kadin dogum olduğunu pek fazla kimse bilmiyor o yuzden cok sakin :) 3 aya kadar aksatmadan git
dr dan ne beklediginize bagli birazda.mail yoluyla tum sorulrimi cevapliyo.dogum sonrasi muayenelerde de gereken ilgiyi gostrdi sikayetlerimi sorularimi cevapladi.tuba hanim hamilelik sirasinda ultrasyonda fazla bilgi vermiyo sadece ayrintili anlatmiyo yani.Yaklasımını itici buldum.. Birgun içinde degerlendrmek cok dogru degıl tabı.. Tuba hn ile ilgili baska soyleyecgınız bişi vrmı .. Ilgılımı dogumdan sonra vs
Insallah hayirli haberlerle gel canim cok merak ettim saglikla devam etsin gebeligin insallah hayirlisiyla kucagimiza alalim bebislerimizi.. 3 aydan sonra kontrollere gelebilirsin ama testleri burda yapamayiz demisti o yuzden 3 aya kadar takip edilir diyor sonraki asamalar icin dr.sadi konuga yonlendiriyor canim 3 aydan sonra ben randevu bulamamistim sadi konukta aciliyetimde vardi su an kanunide devam ediyorum ama sen 3 ay sonra hem sadi konuga gidip hemde mehmet beye gidebilirsin kontrol icin ultrason makineside iyi ben nisadakinden daha cok beyendim mehmet beyin verdigi resimleriBende çok sevdim mehmet beyi ilk safa da test yaptırıp sonucu ordaki doktora sordugumda çok olumsuz konustu o umutsuzlukla ilk mehmet bey bostu ona aldım iyi ki de almışım sabah kontrolum var test sonuclarıma bakacak 3. Aydan sonrasına da devam etse keske
Bugun bebegi ölçtü kalp atışlarına üstten baktı ama malesef duyamadı ben hiç itiraz etmedim ama kalp atışlarını ben hiç duymadım diyebildim sadece içime sinmediğini anladı hemen alttan baktı ekrana getirdi ve cıktısını verdi. 6+3 çıktı bebegim ikili tarama testi için sadi konuga randevu aldım ordan gün verecekler tekrar bir kan testi aldı onun da sonucu haftaya cıkar dediler. Doktorum çok iyi ama kan testlerinin sonuçları çok uzun sürüyor personeli doktoru hepsi ilgili hiç devlet hastanesi gibi degil. Sadi konuga hiç gitmek istemiyorum ama mecburen bazı testler orda yapılacak. Kanuniden memnunmusun orda dogum yapan iki kişi tanıyorum biri çok memnundu biri hiç memnun degildi. Mehmet bey de çok kalabalık çok büyük çok yoğun dedi ileriki haftalarda ne gösterecek merakla bekliyorumInsallah hayirli haberlerle gel canim cok merak ettim saglikla devam etsin gebeligin insallah hayirlisiyla kucagimiza alalim bebislerimizi.. 3 aydan sonra kontrollere gelebilirsin ama testleri burda yapamayiz demisti o yuzden 3 aya kadar takip edilir diyor sonraki asamalar icin dr.sadi konuga yonlendiriyor canim 3 aydan sonra ben randevu bulamamistim sadi konukta aciliyetimde vardi su an kanunide devam ediyorum ama sen 3 ay sonra hem sadi konuga gidip hemde mehmet beye gidebilirsin kontrol icin ultrason makineside iyi ben nisadakinden daha cok beyendim mehmet beyin verdigi resimleri
Evime çok yakın 3dk falan hastane 3. Aya kadar devlet hastanesinde devam edicem 3. Aydan sonra randevu alıp gidicem tuba hanıma bebegimin gelişimini takip edip beni doğru yönlendirmesi önemli. Ticarethane mantıgı ile benim ve bebeğim için yararı olamayacak, zaman kaybettirecek yada zarar verecek şekilde yaklaşmaması benim için yeterli. Güler yüzlü olması insanı rahatlatır ama işinde profesyonel olmasını ve beni düşünmesini tetcih ederim.dr dan ne beklediginize bagli birazda.mail yoluyla tum sorulrimi cevapliyo.dogum sonrasi muayenelerde de gereken ilgiyi gostrdi sikayetlerimi sorularimi cevapladi.tuba hanim hamilelik sirasinda ultrasyonda fazla bilgi vermiyo sadece ayrintili anlatmiyo yani.
Hastanenin yakin olmasida onemli.benimde tercih nedenim buydu birazda.bikez daha gidin tuba hanima memnun kalmazsaniz degistirirsiniz.2tane yeni dr da gelmis ama onlar hakkinda pek bilgim yok.Evime çok yakın 3dk falan hastane 3. Aya kadar devlet hastanesinde devam edicem 3. Aydan sonra randevu alıp gidicem tuba hanıma bebegimin gelişimini takip edip beni doğru yönlendirmesi önemli. Ticarethane mantıgı ile benim ve bebeğim için yararı olamayacak, zaman kaybettirecek yada zarar verecek şekilde yaklaşmaması benim için yeterli. Güler yüzlü olması insanı rahatlatır ama işinde profesyonel olmasını ve beni düşünmesini tetcih ederim.
Ay benimde kalp atışlari duyulmamisti haftaya bakalim demisti ben bekleyemem dedim alttan bakmisti 6 haftalikti benimde:) canim sen yine internetten sonuclarini iki uc gun sonra kontrol et onlar haftaya dedigine bakma daha erken cikabiliyor sonuclar benim en gec 3 gunde cikiyordu hemen gidiyordum.. Evet mazhar osmanda her bolum cok guzel ilgi alaka sadi konuktada ben rahim filmini cektirmistim hamile kalmadan once ordada cok iyi davrandilar cok tereddut etmistim cok korkmustum ozelde cektiren arkadaslarimla konuşunca onlarin yasadigini ben sadi konukta yaşamadım valla insallah kadin dogumda iyidir canim.. Kanuni yakin oldugu için sadi konuga devam edemiyorum ama kanuninin kalabalik olduguna aldanma randevu sistemi cok guzel isliyor tahliller genelde ayni gun cikiyor sadece her gittiginde farkli doktor denk geliyor ama dosyan var sonucta birde ayrintili inceliyorlar en onemlisi yogun bakim unitesi buyuk donanimli olmasi benim icin onemliydi sonucta ozellerde riske girmeyip son anda bebekte yada annede sorun çıkarsa direk kanuniye yolluyorlar o yuzden ozele gitmemin bana hem maddi hem manevi zarardan baska bisey verdigi yok canim..Bugun bebegi ölçtü kalp atışlarına üstten baktı ama malesef duyamadı ben hiç itiraz etmedim ama kalp atışlarını ben hiç duymadım diyebildim sadece içime sinmediğini anladı hemen alttan baktı ekrana getirdi ve cıktısını verdi. 6+3 çıktı bebegim ikili tarama testi için sadi konuga randevu aldım ordan gün verecekler tekrar bir kan testi aldı onun da sonucu haftaya cıkar dediler. Doktorum çok iyi ama kan testlerinin sonuçları çok uzun sürüyor personeli doktoru hepsi ilgili hiç devlet hastanesi gibi degil. Sadi konuga hiç gitmek istemiyorum ama mecburen bazı testler orda yapılacak. Kanuniden memnunmusun orda dogum yapan iki kişi tanıyorum biri çok memnundu biri hiç memnun degildi. Mehmet bey de çok kalabalık çok büyük çok yoğun dedi ileriki haftalarda ne gösterecek merakla bekliyorum
sunuda soylemeden edemiycem bebek hemsiresi ebeler cocuk dr(simdi gitti)cok bilgili ve ilgililer.bebek bakimi konusunda bebek hemsiresi cok yardimci olmustu sagolsun.bunlarda onemli benceEvime çok yakın 3dk falan hastane 3. Aya kadar devlet hastanesinde devam edicem 3. Aydan sonra randevu alıp gidicem tuba hanıma bebegimin gelişimini takip edip beni doğru yönlendirmesi önemli. Ticarethane mantıgı ile benim ve bebeğim için yararı olamayacak, zaman kaybettirecek yada zarar verecek şekilde yaklaşmaması benim için yeterli. Güler yüzlü olması insanı rahatlatır ama işinde profesyonel olmasını ve beni düşünmesini tetcih ederim.
Ben hiç gitmedim 3.aya kadar mazhar osmanda mehmet beye gidicem şimdilik özele gitmene gerek yok dedi. Devlet hastanesi oldugu halde çok ilgili en ince ayrıntısına kadar tüm testlerimi yaptırıyor. 3.aydan sonra başlıycamHastanenin yakin olmasida onemli.benimde tercih nedenim buydu birazda.bikez daha gidin tuba hanima memnun kalmazsaniz degistirirsiniz.2tane yeni dr da gelmis ama onlar hakkinda pek bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?