İstanbul/Bahçelievler'de Cok Acil Kadın Dogum Uzmanı Arıyorum !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar Mrb. Başlıkta da okudugunuz gibi kadın dogum uzmanı arıyorum.(Bayan olmasını istiyorum.) Cok acil. Öğrenciyim.Muayene olmak için. Ve daha önce hiç muayene olmadım. Devlet hastahanelerine baktım randevulardan en erkeni bidahaki hafta. Benim hemen yarına randevu almam lazım. Size bir kaç sorum da olacak.

Ben randevu olmak istersem yalnızca randevu ücretini mi ödüyorum? Özel bir hastahaneye gidersem kaç para ödemem gerekir? Sigortamdan yararlanabileceğim bi yer var mı? Çok acil yardım kızlar!

yeni bosna nisa hastanesine gidebilirsin yarın randevusu olan illaki bir dr.vardır..(yoğun olan 2 dr.var bunlara 1 hafta önceden alman gerek)
kadın doğumcular kadın zaten..
muayne ücreti 35 di galiba ssk lı için...
kan tahlili isterse ayrı ücreti olur..

Son düzenleme:
yeni bosna nisa hastanesine gidebilirsin yarın randevusu olan illaki bir dr.vardır..(yoğun olan 2 dr.var bunlara 1 hafta önceden alman gerek)

Ozel bir hastahene mi orasi canim ve arayip randevu almam mi gerekli ?

evet özel hastane..
yarın sabah erkenden arayıp randevu alırsan öğlen sonu boş olan bir dr.a randevu verirler.

Benim sabah vaktim var bi tek sabah gidebilirim ne yazikki :-(

Bahçelievler Yaşam Hastanesi var, doktoru da bayan ama ücretlerini bilmiyorum, arayıp bir sor istersen

Bahçelievler Yaşam Hastanesi'nde Mehtap Şentürk Çiçek var 1,5-2 yıl önce hormon testi yatırmak için gitmiştim gayet ilgili bir doktordu ben sormadan neyin ne olduğunu hep kendi açıklamıştı.

Son düzenleme:
Back
X