istanbul bahçelievlerde doktor tavsiyelerinizi bekliyorum...

sevecenss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
84
0
86
44
İstanbul
merhaba arkadaşlar istenbul bahçelievlerde oturuyorum bu civarda memnun kaldığınız hastane ve doktorları tavsiye ederseniz sevinirim..
ben hospitalium hastanesini düüşünüyorum civan beyi çok duydum ama birde bayan doktor var aytül hanım onada gitmrk istiyorum bayan olduğu için. giden arkadaşlar varmı

Son düzenleme:
nisa hastanesi murvet hanım super bı doktor hamılelığım ve doğumumu orda yaptım cokta memnunum

benim drumun bahçelievler çalışlar caddesinde özel muaynehanesi var ben oraya gidiyorum kontrollere fakat doğumla ilgili de hospıtalıum hastanesiyle ssk anlaşmalıymış sadece doğumlara geliyormuş oraya zaten hastaneylede çok yakın muaynehanesi,tavsiye edebilirim kendisini çok kibar güler yüzlü bi hanım herşeyi ayrıntısıyla anlatan bi dr ben çok memnunum istersen adresini verebilirim..

canım bana jfk hastanesinden nadide hanımı çok tavsiye ettiler.methini çok duydum.bahçelievler medikana hastanesindende düzgün korkmazı.bense fiyatları daha uygun olduğu için yaşam hastanesine mehtap hanıma gittim.çok ta memnun kaldım.dokuzuncu ayımdayım hala devam ediyorum.

Merhaba çalışlar caddesinde doktorum ismini öğrenebilirmiyim acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X