Doğuma Hazırlık İstanbul bayrampaşa kadın doğum uzmanı önerisi olan var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
valla bayrampaşa sanarsın florya nişantaşı bebek herşey o kadar pahalı ki bulabildinizmi siz kimseyi :) yine en makul hastane baypark yakınsanız oralara :)

valla bayrampaşa sanarsın florya nişantaşı bebek herşey o kadar pahalı ki bulabildinizmi siz kimseyi :) yine en makul hastane baypark yakınsanız oralara :)
Aynen ya çok pahalı gerçekten bi doktor buldum çok iyiymiş ama 650 tl muayene ücreti. Baypark 250 ama doktorları nasıl bilmiyorum

ben geçen nuri diye biri vardı bitane cok ilgiliydi. genel olarak seviyorum oranın doktorlarını devlette randevu bulamayınca herzaman ordakilere giderim çok ilgililer gercekten...

ben geçen nuri diye biri vardı bitane cok ilgiliydi. genel olarak seviyorum oranın doktorlarını devlette randevu bulamayınca herzaman ordakilere giderim çok ilgililer gercekten...
Bende bugün ona gittim ama cocuk hastalıkları doktoru yazıyor internette orda bakmamıştım kapıda ne yazıyordu bilmiyorum. Yorumları nasıl diye bakıym dedim çocuk hastalıkları yazıyordu kafam karıştı o yüzden

Tramvaya yakınsanız yeni mahalle durağının hemen yaninda Medigold Sultan hastanesi var ben oraya gidiyorum. İlk cocugumuda orda doğurmuştum. Sağmalcılardan binince yaklaşık 15-20 dkda varıyorum hastaneye. Remzi Gündoğana gidiyorum. Ben muayene başladığımda 180₺ şuan zamla 240₺ oldu muayene ücreti. İnşallah dogurana kadar daha da artmaz.

Back
X