Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Istanbul bebek bakıcı fiyatları?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
hocam nerdesınız sız ...calışama saatlerı ve semtı bıldırın yardımcı olabılırım..çevrem geniştir..
ben içerenköyde oturuyorum 2 aylık bebeğim var 2 ay sonra çalışmaya başlayacağım.. bir bakıcı bulmam lazım ama gerçekten zor bir iş..eğer bu civarda tanıdğınız biri varsa yönlendirebilirsiniz belki..

500TL'nin az geleceğini zannetmiyorum. Sonuçta size gelen hanımın ilkokula giden çocuğu var, onunla da ilgilenmek istiyor. Temizliğe gitme şansı yok. Normal bakıcılık yapmak istese, sabah erken saatlerden akşam 6-6:30'a kadar evine gidemez, bu da ona uymaz. Ben Ankara'dayım. Burada 2-3 katlı villalarda yaşayanlar, haftanın 6 günü evin bütün işlerini, çocuk bakımı hariç, 800-850TL'ye yaptırıyorlar diye duyuyorum. Tepe tepe kullanıyorlar yani.

bakıcı olmak suçmu acaba desem.çalışmak ayıp olduğunu sanmıyorum.bizler olmasak sizler çocuklarınızı kimlere emanet edipte çalışacaksınız acaba. kullanmış olduğunuz terimler çok onur kırıcı terimler.bende ankarada çocuk bakıyorum hiçte kendimide tepe tepede kullandırmıyorum. 12000tl alıyorum.canı isteyen baktırsın .konuşunca kriterleri olduğunu beyan ediyorlar .istemiş oldukları kriterdeki bakıcıyada istemiş olduğu ücretide vermek durumundadır bnce:)))))

beykozda evimde cocuk bakarım28 yaşında anneyiim 2 kızım var ilgilenenlerden cvap bekliyorum tel 0530 935 43 78:emir_bebek:

Merhaba
Bakıcı fiyatları, evde yapacağı işe göre hatta yaşanılan ile evinizin büyüklüğüne göre değişiyor. Çünkü bazı bakıcılar sadece çocuk ve bebek bakmak olarak görüyor işi, bazıları tüm ev işleri, yemek ütü dahil gibi düşünebiliyor. Bu konuda Bakıcı | Bebek Bakıcıları | Çocuk Bakıcısı Arıyorum | Çocuk Bakıcı | Bebek Bakıcı Ilanları | Teyzesizsiniz.com 'da iş ilanı veren bakıcıların fiyat beklentilerinin ortalamalarını alarak bir fiyat listesi oluşturmuşlar. Fikir almak açısından işe yarar diye düşünüyorum. Sevgilerimle.

Soyle bir goz attim da bu rakamlar inanilmaz dusuk geldi bana.. bir kac haftadir umraniyde bakici ariyorum ve 1500tl gibi rakamlar. Bunun altina bulmak imkansiz galiba diye dusunmeye basladim. Istanbulda 1000tl.ye gercekten bakici var mi??

ya kusura bakmayın da asgari ücretle çalışan insanlar ne yapacaklar? asgari ücretten çok bakıcı fiyatları. hangi anne ister ki; çocuğuna bakıcı baksın. ama geçinmek için mecbur çalışmakta. istanbul da ankara da yaşayanların suçu ne? bu rakamları yükselten sizlersiniz. yok eğitimli olsun yok ingilizce bilsin yok bilmem ne. bizi büyüten annelerimizin hangisi eğitimli Allah aşkına. bırakın çocuklar çocukluğunu yaşasın eğitimi aileden alsın okuldan alsın bakıcıdan değil. bakıcı sadece gözünün önünden ayırmasın yeme içme uyku saatlerine dikkat etsin hoşça vakit geçirtsin yeter fazlasını istediğiniz için fiyatlar 1000 tl nin altında değil maalesef.

bunların hepsi yıldırma politikası. kadınlar bezsin, çalışmasın evde otursun diye ne yapacaklarını şaşırdılar. ben de devlet memuruyum bana 1500 tl versinler ben de çocuk bakıcılığı yaparım. en azından çocuklarla uğraşmak insana mutluluk verir.

ya kusura bakmayın da asgari ücretle çalışan insanlar ne yapacaklar? asgari ücretten çok bakıcı fiyatları. hangi anne ister ki; çocuğuna bakıcı baksın. ama geçinmek için mecbur çalışmakta. istanbul da ankara da yaşayanların suçu ne? bu rakamları yükselten sizlersiniz. yok eğitimli olsun yok ingilizce bilsin yok bilmem ne. bizi büyüten annelerimizin hangisi eğitimli Allah aşkına. bırakın çocuklar çocukluğunu yaşasın eğitimi aileden alsın okuldan alsın bakıcıdan değil. bakıcı sadece gözünün önünden ayırmasın yeme içme uyku saatlerine dikkat etsin hoşça vakit geçirtsin yeter fazlasını istediğiniz için fiyatlar 1000 tl nin altında değil maalesef.

bunların hepsi yıldırma politikası. kadınlar bezsin, çalışmasın evde otursun diye ne yapacaklarını şaşırdılar. ben de devlet memuruyum bana 1500 tl versinler ben de çocuk bakıcılığı yaparım. en azından çocuklarla uğraşmak insana mutluluk verir.

Hanımefendi çok yanlış düşünmektesiniz bence.
Öncelikli olarak bu postta yazacaklarımın büyük bir kısmını sizin şahsınıza yazmadığımı, genel manada bu konudaki fikirlerimi belirtmek için yazdığımı söylemek istiyorum. Lütfen şahsi algılamayınız.

Siz çocuğunuz için eğitimli bir bakıcı ihtiyacı duymayabilirsiniz, dolayısıyla sadece vicdan ve sorumluluk sahibi olduğuna inandığınız, herhangi bir hanıma emanet edebilirsiniz çocuğunuzu, buna kimse karışamaz lakin imkanı olan kişilerin çocuklarını emanet edecekleri şahıslarda bir takım fazladan nitelikler beklemesinde bir sakınca görmüyorum şahsen.

Öncelikli olarak; genelleme yapmanız çok yanlış olmuş. Buradaki bir çok kişi eğitimli ebeveynler tarafından büyütülmüş olabilir..szi bunu bilmiyorsunuz.. ya da olmayabilir de ama asıl mesele, sizin unuttuğunuz şu nokta; bizler aynı zamanda daha kalabalık evlerde ağabeylerimizle ablalarımızla büyüdük ve onlardan bir sürü şey öğrendik. Günümüzde maalesef genelde tek çocuklu aileler hakim ve evde yalnız büyüyen çocuğun, sallanıp yuvarlanıp gün geçirerek, okul çağına hazır olması mümkün olmuyor. Ya televizyon, tablet, akıllı telefon v.s. illetine kapılıp bir takım otizm belirtileri göstermeye başlıyorlar ya da ne yapacaklarını bilemeyip sıkıntıdan çeşit çeşit yaramazlık yapıyorlar.

Dolayısıyla çocuğunuzun bakıcısı, eğer kaliteli vakit geçirmesini sağlamaz ise, çocuğunuz genel manada oldukça problemli bir çocuk olup çıkabiliyor.

Ayrıca, çocuk bakmak gerçekten özveri isteyen bir iş olmasının yanı sıra, oldukça da sorumluluk yüklüyor bir kişiye. Biri size çok büyük bir elmas parçası emanet etse de "bunun başında dur, başına bir iş gelmesin" dese, elması kollarken bile strese girersiniz ancak bu insanlar - tabi ki işini hakkıyla yapanlardan bahsediyorum - elmastan daha değerli varlıkların sorumluluğunu alıyorlar. Koskoca bir ay boyunca çalışıp hakkettikleri paralar 600-700 liralar ve hatta 800-900 liralar dahi değildir.

Ben sizin aksinize, insanları rakamları yükseltmemeye, kısacası işin piyasasını düşürmeye davet edip birilerine hakkı olanı verememek yerine, kendi çalıştığımız işlerden daha iyi kazanabilmek için savaş vermeye davet ediyorum. Çünkü bu mantıkla maalesef ülkemiz de bir yere gelemez. Aynen sizin dediğiniz gibi, ben bakıcıma 1500-2000 lira vermesem, siz vermeseniz nasıl ki diğer bakıcılar bu rakamları telaffuz etmeye cesaret dahi edemezler, siz de çalıştığınız yerde 1200 liraya çalışmasanız, ben de çalışmasam, diğer iş verenler de bu paraları bizlere teklif etmeye cüret etmeyeceklerdir. Bunlar süreç içerisinde olur. Eğer nitelikli çalışansak, hakkımızı almak için kendimizi daha ağırdan satabiliriz. Yok nitelikli çalışan değilsek zaten, o zaman evimizde çalışacak hem de nitelikli bakıcı olan kişiden kendimizi neden daha üstün tutarız da bizim ondan daha iyi para kazanmamız gerektiğini savunuruz?

Sadece öyle olmasını istediğimiz için mi? Yani düz mantıkla bakacak olursak öyle tabi..Bakıcıma maaşımdan daha düşük maaş ödemeliyim ki, çalışıyor olmamın bir manası olsun! Ancak şunu unutuyoruz ki, bakıcımız da aynen bizim gibi çalışan bir kadın. O yüzden bakıcısının alacağı maaş ile evin hanımının aldığı maaşın hiç bir ilgili olamaz, olmamalı.

Bir şahıs yaptığı işin gerektirdiği ve hakkettiği ile doğru orantılı ücret almalı. İşverenlerin ödeme gücüyle doğru orantılı değil.

Son olarak, bakıcıların sigortalarının kesinlikle yapılması gerektiğini düşünüyorum. Zaten yasal olarak bir zorunluluk bu ama devlet bunu da nereden çıkardı başımıza diye düşünen arkadaşlara sesleniyorum. Bakıcı olarak çalışan kadınlar için bu bir iştir ve her birimiz gibi sigortalı çalışmaya hakları vardır.

Halkali bezirganbahcede cocuk bakabilecek birileri varmu aranizda bi arkadasim icin soruyorm...

Fikirleriniz güzel,hoş da.. Eğitimli,yok piyano bilsin,ing.öğretsin isteyenler zaten,bakıcı ücreti olarak 1000 tl yi dert etmezler, fakat:
Hiçbir şekilde eğitim almayan, eğitim veremeyen bakıcılara,normal statüdeki bizlerin o kadar paralar bayılması mantıksız. Sırf mecburdur diye seni bir taraf çalıştırıyor, diğer tarafta mecbur ödeyecek diye bastırıyor. Bu durumda zorda kalan kimse kusura bakmasın,çalışan anneler oluyor. Sigorta problemi devletin, bizler gibi yıllarca üni okuyup 1500 lü maaşlara çalışırken,adaletsiz dengelerde bakıcıların 1500 alması da bizim problemimiz değil. Önüne gelen sırtımıza yük atıyor. İşveren de, iş isteyen de.. Ne ala walla.. O da iş, o da iş demişsiniz. Ben 1500 alırken, bırakın da bir mühendis,doktor benden daha fazla kazansın.demekki daha çok çalışmış,uğraşmış ki HAKETMİŞ. E bi zahmet de bakıcılar da toplumsal statüdeki yerlerini bilsinler. Ayıp,günah ya.. Ütopik konuşmayı çok seviyoruz walla

Sabah 7.30 akşam 19.30 hafta ici 5 gun 9 aylik bebekle ilgilenecek bebeğin günlük yasam alaninin temizligiyle ilgilenecek daha once calistigi yerleru ref.verebilecek evli türk içinde bebek sevgisi olan bayan bakıcı ariyorum.yer seyrantepe kagithane.

Kagithane yarim gün bebek bakicisi ariyorum. İlgilenler msj atabilir

İstanbul Örnek Mahallesinde 08:00-19:00 saatleri arasında çalışabilecek bakıcı ihtiyacımız var. Haftasonu ve resmi tatillerde çalışılmayacaktır. İlgilenenler fuldenozzturk@hotmail.com adresinden ve buradan ulaşabilir.

Back
X