ben samandırada oturuyorum...iş aradığım yerler genellıkle sancaketpe....kartal gibi semtler ....siz uzaksınız bana ....kolaylıklar size...
ben uğurumumcudayım size uygun sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben samandırada oturuyorum...iş aradığım yerler genellıkle sancaketpe....kartal gibi semtler ....siz uzaksınız bana ....kolaylıklar size...
ben içerenköyde oturuyorum 2 aylık bebeğim var 2 ay sonra çalışmaya başlayacağım.. bir bakıcı bulmam lazım ama gerçekten zor bir iş..eğer bu civarda tanıdğınız biri varsa yönlendirebilirsiniz belki..hocam nerdesınız sız ...calışama saatlerı ve semtı bıldırın yardımcı olabılırım..çevrem geniştir..
500TL'nin az geleceğini zannetmiyorum. Sonuçta size gelen hanımın ilkokula giden çocuğu var, onunla da ilgilenmek istiyor. Temizliğe gitme şansı yok. Normal bakıcılık yapmak istese, sabah erken saatlerden akşam 6-6:30'a kadar evine gidemez, bu da ona uymaz. Ben Ankara'dayım. Burada 2-3 katlı villalarda yaşayanlar, haftanın 6 günü evin bütün işlerini, çocuk bakımı hariç, 800-850TL'ye yaptırıyorlar diye duyuyorum. Tepe tepe kullanıyorlar yani.
hala düşünüyor musunuz?beykozda evimde cocuk bakarım28 yaşında anneyiim 2 kızım var ilgilenenlerden cvap bekliyorum tel 0530 935 43 78![]()
ya kusura bakmayın da asgari ücretle çalışan insanlar ne yapacaklar? asgari ücretten çok bakıcı fiyatları. hangi anne ister ki; çocuğuna bakıcı baksın. ama geçinmek için mecbur çalışmakta. istanbul da ankara da yaşayanların suçu ne? bu rakamları yükselten sizlersiniz. yok eğitimli olsun yok ingilizce bilsin yok bilmem ne. bizi büyüten annelerimizin hangisi eğitimli Allah aşkına. bırakın çocuklar çocukluğunu yaşasın eğitimi aileden alsın okuldan alsın bakıcıdan değil. bakıcı sadece gözünün önünden ayırmasın yeme içme uyku saatlerine dikkat etsin hoşça vakit geçirtsin yeter fazlasını istediğiniz için fiyatlar 1000 tl nin altında değil maalesef.
bunların hepsi yıldırma politikası. kadınlar bezsin, çalışmasın evde otursun diye ne yapacaklarını şaşırdılar. ben de devlet memuruyum bana 1500 tl versinler ben de çocuk bakıcılığı yaparım. en azından çocuklarla uğraşmak insana mutluluk verir.