Teşekkür ederim :)Medilife burcu betul kazdal
Daha sonra Hangi doktora gittiğinizi de söyleseniz yaMehtap Derelioğlu nu kesinlikle önermiyorum. Daha 5 ayllıkken doğumun nasıl olacağını konuşup beni psikoloğa normal doğum yapamaz raporu almaya yönlendiren bir doktordur (Elinde bir deste raporu göstererek). Normal doğum neden istediğimi soran doktordur. Sezeryan da normalde de kesik var ikiside aynı, yarım saat sezeryan diyen kişidir. Beni sezeryana ikna etmeye çalışan kişidir. Eşime eşiniz normal doğum yapabilir mi sizce diyerek cesaretimi kırmaya çalışmıştır. Çok şükür sonra doktorumu değiştirip çok güzel, çok rahat şekilde normal doğum yaparak oğlum dünyaya geldi. İyiki beşinci ayda bu konuşmayı yapmışız. Kesinlikle gitmeyin. oğlum 16 aylık oldu. Bu zamana kadar hep yazacağım bir türlü yazamadım. Umarım faydası olur.
reyap esenyurt mesut bey 7 24 ulasabilirsinizDoktor bulan varsa yazsın lütfen bende 14.haftadayım 2 doktora gittim biri medicine Filiz hn diğeri beylikduzu kolan betül hnm.ikisinide tavsiye etmiyorum. Filiz hnm dan cep numarasini acil durum olurda ararım diye istedim kendisi verdi verirken de benimde 2 kızım var evde herzaman acamayabilirim dedi!kolan Beylikdüzü betül hnm zaten siz sormadan bişey soylemez göz kontağı bile kurmadi neden geldin der gibi bi garip.valla anlam vermedim bu doktorlara.ekstra ilgi beklemiyordum ama en azından sormadan bi şeyler söyleseler bari.ikiside ilgisiz.
Merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamişim şuan medicana da Gönül Kazezoglu' na gidiyorum. Çok ilgili bi doktor kendisi . Çok güzel moral verdi Ama hep bi bayan olmasın kanısı vardır ya bende endişeliyim o açıdan . eğer Herhangi bir aksilik yaşarsam çevremden de çok duyduğum için Reyap Mesut doktora da görünmeyi düşünüyorum açıkçası Bu arada Medicana muayne ücreti 179 tl Bilginiz olsun
Peki bu fiyat sgk fiyatımı yoksa özel sigortayla olan fiyatmı bilginiz varmı acaba ve Doğum fiyatı birde Teşekkürler bilgi içinben mesuta gidiyorum ve muayne 50 tl ancak hastane ve ilgi harika
sgk fiyati.. normal dogum 1300 sezeryan 1800 du gorustugumdePeki bu fiyat sgk fiyatımı yoksa özel sigortayla olan fiyatmı bilginiz varmı acaba ve Doğum fiyatı birde Teşekkürler bilgi için
Arkadaslar mesut bey i çok öven var ama benim bu noktada da hastaneyle ilgili endişem var. daha yeni hastane olduğundan nasıldır fikri olan varmı peki?ben mesuta gidiyorum ve muayne 50 tl ancak hastane ve ilgi harika
hastane yeni 7 aylik felan ama 2 ay once esim bobrek tasi ameliyati oldu kapali olarak ve cok sukur memnun kaldik ilgiden de dr dan da biraz rahat duruyorlar ama islerini iyi yapiyorlarArkadaslar mesut bey i çok öven var ama benim bu noktada da hastaneyle ilgili endişem var. daha yeni hastane olduğundan nasıldır fikri olan varmı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?