İstanbul Belikdüzü Tavsiye Doğum Doktoru

Ben mehtap derelioğlu nda fiyat aldım 180₺ Selda hanım da 70₺idi.medilife de sıra çok oluyor evet

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar <3
Çarşamba günü Burcu Betül Kazdal hanıma gideceğim.Muayene ücreti vs bilgilendiririm sizi buradan :)
Sevgiler

Mehtap Derelioğlu nu kesinlikle önermiyorum. Daha 5 ayllıkken doğumun nasıl olacağını konuşup beni psikoloğa normal doğum yapamaz raporu almaya yönlendiren bir doktordur (Elinde bir deste raporu göstererek). Normal doğum neden istediğimi soran doktordur. Sezeryan da normalde de kesik var ikiside aynı, yarım saat sezeryan diyen kişidir. Beni sezeryana ikna etmeye çalışan kişidir. Eşime eşiniz normal doğum yapabilir mi sizce diyerek cesaretimi kırmaya çalışmıştır. Çok şükür sonra doktorumu değiştirip çok güzel, çok rahat şekilde normal doğum yaparak oğlum dünyaya geldi. İyiki beşinci ayda bu konuşmayı yapmışız. Kesinlikle gitmeyin. oğlum 16 aylık oldu. Bu zamana kadar hep yazacağım bir türlü yazamadım. Umarım faydası olur.

Daha sonra Hangi doktora gittiğinizi de söyleseniz ya

Doktor bulan varsa yazsın lütfen bende 14.haftadayım 2 doktora gittim biri medicine Filiz hn diğeri beylikduzu kolan betül hnm.ikisinide tavsiye etmiyorum. Filiz hnm dan cep numarasini acil durum olurda ararım diye istedim kendisi verdi verirken de benimde 2 kızım var evde herzaman acamayabilirim dedi!kolan Beylikdüzü betül hnm zaten siz sormadan bişey soylemez göz kontağı bile kurmadi neden geldin der gibi bi garip.valla anlam vermedim bu doktorlara.ekstra ilgi beklemiyordum ama en azından sormadan bi şeyler söyleseler bari.ikiside ilgisiz.

reyap esenyurt mesut bey 7 24 ulasabilirsiniz

Kadin dr lardan mumkun oldugu kadar uzak durun bu kadar anlayissiz daha kimse yoktur egolar tavann ki en cok bizi onlarin anlamasi lazim bende cok dr degistirdim felan beylikduzunde ama eseyurtta buldum tekirdag da benim dr um aslinda ama hep gidip gelemiyorum tabi ki ara ara oraya da gidip muayne oluyorum

Bir yakınım medilife Op. Dr. Burcu Betül KAZDAL'a gidiyordu. Çok sempatik bir kadın ben de yakından tanıma fırsatı buldum... Çok ilgili olduğunu duydum

Merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamişim şuan medicana da Gönül Kazezoglu' na gidiyorum. Çok ilgili bi doktor kendisi . Çok güzel moral verdi Ama hep bi bayan olmasın kanısı vardır ya bende endişeliyim o açıdan . eğer Herhangi bir aksilik yaşarsam çevremden de çok duyduğum için Reyap Mesut doktora da görünmeyi düşünüyorum açıkçası Bu arada Medicana muayne ücreti 179 tl Bilginiz olsun

ben mesuta gidiyorum ve muayne 50 tl ancak hastane ve ilgi harika

Arkadaslar mesut bey i çok öven var ama benim bu noktada da hastaneyle ilgili endişem var. daha yeni hastane olduğundan nasıldır fikri olan varmı peki?
hastane yeni 7 aylik felan ama 2 ay once esim bobrek tasi ameliyati oldu kapali olarak ve cok sukur memnun kaldik ilgiden de dr dan da biraz rahat duruyorlar ama islerini iyi yapiyorlar

ki ben de bu hastaneye tesadufen geldim dr u tesadufen buldum 4 dr degistirdim b.duzu ve cekmece kolan medilife medipol vs
.hic memnun kalmadim resmen tocaret gozu ile bakiyorlar ve ilgi 000000 .... cep nolari yok ego tavan

Arkadaşlar bugün Reyap Esenyurt hastanesine gittik büyük kızımın dışi için gitmiştik gitmisken mesut bey den randevu alabilirmiyim acaba diye sordum bir hasta var sonra hemen sizi alırız dediler.Nitekim hemen alındım.valla memnun kaldım medilife ve ya kolan gibi tikis tikis bir hastane kesinlikle değil.mesut bey gayet samimi geldi bana.bende hemen paylaşayım dedim☺bu arada doğum Sezeryan ücreti 1800 fakat bu genel anestezi fiyat.epidural için 600 tl fark varmış.ben medilife ve kolan da sezeryan fiyatını sordum onlarda ortalama 1800 tl söylediler fakat epidural için ek ücret varmı bilmiyorum.

Tekrar merhaba arkadaslar.
Buradaki tavsiye uzerine Medilife'ta Op.Dr Burcu Betül Kazdal'a gittim.Bir saat gibi sıra bekledik.Doktor çok ilgili ve sıcakkanlı.Gerekli olan tüm bilgileri verdi ve benim sorularima tek tek cevap verdi.Memnun kaldim.
Şuan icin onunla devam etmeyi düşünüyorum.Tavsiye ederim :)

o hastaneler oyle oluyor iste yogunluktan malesef o yuzden baska yerlere gitmei zorunda kaliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…