Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Istanbul beykent Kreş tavsiyeniz var mı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

karamellim06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
766
1.350
113
Merhaba. oğlum 18 aylık ve ben Kreş bakıyorum, çalışmak zorunda olduğum için. kafam çok karışık.Emiyor altı bezli ve benden hiç ayrılmadı daha önce. Yarım gün de verebilirim. Her şeyden önemlisi iyi insanların olduğu bi Kreş olmalı.
Aslında Kreş önerisi sormak istiyorum size ama yaşadığım ikilemi ve vicdan muhasebesini de paylaşmış oldum. Lütfen yardımcı olun bana.

Bugün dolaştım bi kaç Kreş. 10 yıllık kreşler gördüm leş gibi. Titiz biri olmadığım halde hiç beğenmedim.
Üç ay önce açılmış bi yer buldum. Kurucusuna hayran kaldım, çok titiz ve disiplinli bi bayandı. çok da iyi donatmış kreşi.pırıl pırıldı. mavi su kreşin adı. en çok aklım bunda kaldı. yeni açılmış olmasını avantajlı buldum. başka önerisi olan var mı?

Ben bi kaç yer daha dolaştım ve fikirlerimi paylaşmak istedim. Araştırma yapan insanlara fikir verir diye. Aslında kimseyi kötülemek niyetim değil ama gördüklerimden sonra bazı kreşdeki çocuklara üzüldüm doğrusu :(
Öncelikle Kreş için aile bakanlığı sitesinden bulduğum liste üzerinden araştırma yaptım. Bazıları 24 ay öncesi almıyor. çünkü onun için ayrı ruhsat gerekiyor.
Masal dünyası ile görüştüm ve hiç beğenmedim. Biz evde Tv açmıyoruz onlar direk tv izletiyorlar. Kırmızı Çilek kreşi de aynı. Hatta 26 çocuk tek öğretmen bakıyordu.Çok kötü ilkokul birinci sınıf gibi. o gürültüde hemen içerdeki odada 18 aylıktan başlayan çocuklar küçücük odada. Gerçekten çok kötüydü. Ilk Filiz kreşi güzeldi. Biraz daha araştırma yapcam. fikri olan varsa yazsın lütfen

bulabildiniz mi? benim kızımda 22 aylık suan calısıyorum annem bakıyo seneye 2.5 yasındayken yarım gun kres dusunuyorum evde cok sıkılıyo yasıtı yok kısın dısarıda cıkamıyo. ama boyle seyler duydukca soguyorum. guvenılır yer bulmak zor. bulsanda aklın hep orda kalacak

biz her ne kadra herseyı calısan anne oldugumuza baglasakta su an calısmadıgı evde oturdugu halde 2 yasındakı cocugunu krese gonderen anneler tanıyorum. cunku bıyerden sonra cocuk cocuk ıstıyo enerjısını atamıyo. eglenmesı ogrenmesı gerek yasıtlarıyla bırlıkte olması gerek evdede otursak en gec 3 yasında anaokuluna krese gonderıcez zaten bu acıdan bakın olaya karamellim06 karamellim06

nix nix şubat ayında mavi su ya başlamayı düşünüyorum. Tekrar bilgilendiririm sizi. Şu an 19 aylık ve ben her gün bi kaç etkinlik yaptığım halde yetisemiyorum. Çocuk çocuk istiyor. Çok doğru. Evde beceri tahtası bile yaptık bi baktım mavi su da da var :) yani bizden iyi biliyorlar bu işi

nix nix şubat ayında mavi su ya başlamayı düşünüyorum. Tekrar bilgilendiririm sizi. Şu an 19 aylık ve ben her gün bi kaç etkinlik yaptığım halde yetisemiyorum. Çocuk çocuk istiyor. Çok doğru. Evde beceri tahtası bile yaptık bi baktım mavi su da da var :) yani bizden iyi biliyorlar bu işi
Merhaba krese. Basladimi cocugunuz bende yana yana ariyorum oglum 21 aylik tavsiye eden oldu ama siniflar kucuk okulda yetersiz geldi bilmiyorum kafamda deli sorular. 1000 tl kres fiyatlari okadar veriyosak iyi hizmet maliyiz

Güncelliyorum. Şu an Mavi Su dan da almış bulunuyorum çocuğumu. Yeni arayışlara devam ne yazık ki...

Merhaba krese. Basladimi cocugunuz bende yana yana ariyorum oglum 21 aylik tavsiye eden oldu ama siniflar kucuk okulda yetersiz geldi bilmiyorum kafamda deli sorular. 1000 tl kres fiyatlari okadar veriyosak iyi hizmet maliyiz
Merhaba buldunuz mu kreş?
Gerçekten çocuk konusu çok hassas, çok zor güvenmek..

Back
X